Sæsonen er slut | Golf.dk
Efter de seneste ugers storspil får Nicole Broch Larsen en sidste chance for at imponere det amerikanske publikum.

Foto: Getty Images

Sæsonen er slut

07/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen har spillet med om sejre, og Emily Pedersen har været stabil som en garvet veteran. Det har i sandhed været et stort år for dansk damegolf på LPGA Touren.

Koerstz Madsen startede året uden status på verdens stærkeste tour, og det ændrede andenpladsen i Australien ikke på. Det gjorde til gengæld tre sejre på Symetra Tour inden for få måneder. 

Broch Larsen har spillet 14 turneringer og klaret 10 cuts. To gange har er hun sluttet i top-10 og var i førerbold søndag på vej mod en tredjeplads i Canada for få uger siden.

Pedersen klarede sine otte første cuts og imponerede så meget, at hun modtog et wild card til Solheim Cup. 

Det er store præstationer, især set i lyset af, at angrebet på USA først for alvor blev indledt sidst på foråret. Mens Therese O'haras fremtid er uklar, har trekløveret sikret sig en fuld sæson på LPGA.

Denne uge er det tid til at kigge tilbage, for mens der resterer 10 turneringer i 2017, så bliver Indy Women in Tech Championship et farvel til USA indtil midt i november, hvor sæsonfinalen afvikles i Florida.

Frankrig, New Zealand og Asien er de fremtidige destinationer, hvor Broch Larsen og Pedersen får en rolle at spille, men først skal der fordeles to millioner dollars på Brickyard Crossing Golf Club.

Uanset hvordan det går vil Emily, Nicole og Nanna kunne se tilbage på nogle måneder i USA med overvældende succes.

Broch Larsen bliver første dansker på banen klokken 14.25 i selskab med de amerikanske Solheim Cup-spillere Lizette Salas og Angel Yin.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer