Sådan går det med færre pletter | Golf.dk
Joachim B. Hansen har chancen for et topresultat i Kina.

Foto: Getty Images

Sådan går det med færre pletter

11/12 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Joachim B. Hansen fik vasket en del af de kedelige pletter af scorekortet i Sydafrika, og de bedste danske kvinder viste gode takter i Dubai.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Joachim B. Hansen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 6 i Joburg Open (European Tour)
Når der stiller 240 spillere til start i en golfturnering, er selv en top 50-placering ikke nogen nem præstation. Men Joachim B. Hansen fik vasket en del af pletterne på scorekortet væk og mistede kun otte slag til banen hele ugen. Det højere bundniveau blev vekslet til en imponerende 6. plads og en aktuel placering som nr. 18 på Race to Dubai-listen i den unge 2018-sæson.

2. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 21 i Omega Dubai Ladies Classic (Ladies European Tour)
19 birdies burde være nok til at slutte i toppen af de fleste golfturneringer, men desværre var det ikke tilfældet for Nanna Koerstz Madsen i Dubai. Hun måtte nemlig også notere 11 bogeys og en enkelt dyr dobbeltbogey, som kostede sejrschancen. Hun sluttede dog af med at avancere pænt via en finalerunde i 68 slag.

3. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 21 i Omega Dubai Ladies Classic (Ladies European Tour)
Nicole Broch Larsen lignede bedste danske bud på en topplacering, da hun lå i seks slag under par før weekenden, men i weekenden var det slut med magien for Hillerød-spilleren. Hun lavede generelt for mange til at hævde sig, men hun sluttede flot af med to birdies på de sidste to huller før en velfortjent juleferie.

4. Jeff Winther
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 27 i Joburg Open (European Tour)
Når Jeff Winther for alvor slår sig løs på en golfbane, kan kun de færreste hænge på. Nordsjællænderen gik to superrunder i Joburg Open – en 67’er fredag og en 66’er søndag – som sikrede ham en placering som nr. 27. Og havde det ikke været for en sløj lørdagsrunde i 75 slag, kunne Winther snildt have blandet sig i top 10.

5. Sebastian Cappelen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 23 i Web.com Tour Q-School (Web.com Tour)
Der var ikke meget at juble over for Sebastian Cappelen på Web.com Tour i år, hvor Cappelen havde håbet på at kunne spille med om kortene til den lukrative PGA Tour næste år. Han kan dog glæde sig over, at han får en ny chance på Web.com Tour. Cappelen klarede sig nemlig flot gennem tourskolen til den amerikanske lillebrortour med en score på 16 under par.

Boblere
Steen Tinning (nr. 34 i MCB Tour Championship (European Senior Tour))

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer