Så starter Web.com Tour, og Cappelen vil ikke efterlade noget | Golf.dk
Sebastian Cappelen har to turneringer tilbage på Web.com Tour i denne sæson og pilen peger mod en ny sæson der

Foto: Getty Images

Så starter Web.com Tour, og Cappelen vil ikke efterlade noget

12/01 - 2018 | Martin Rahbech

Så er det tid til at tjekke ind til en ny sæson på Web.com Tour. Det hele begynder lørdag på Bahamas.

Motivationen med PGA Tour giver jo sig selv, og et kig på leaderboardet til Sony Open fortæller en del.
Talor Gooch deler tredjepladsen, og Tom Hoge er nummer 7.

De har begge sikret deres pladser på PGA Tour via Web.com Tour, og der vil uden tvivl være hård kamp for at slutte i top 25 ved sæsonens slutning, og nu er sæsonen ved sin begyndelse, og Sebastian Cappelen er klar til start

Selv om der var forsinkelse fra lufthavnen i Orlando torsdag, så forventer Sebastian Cappelen at være sikkert fremme lørdag morgen på Sandals - Emerald Reef Course.

- Der er ærlig talt ikke de store forventninger til sæsonen. Mit mål er klart at opnå PGA Touren, men mest af alt vil jeg gå af banen hver dag med en følelse af, at jeg ikke efterlod noget derude, og alt blev gjort, hvad der kunne gøres i nuet, fortæller Sebastian Cappelen til Golf.dk

Han er med sine 27 år og på vej mod den femte sæson som professionel en rimelig erfaren spiller, og det kan måske give ham en fordel, når han ser på helheden. 

- Jeg vil holde tingene så simple så muligt og forsøge at nyde det hele. Det er som sagt golf og svært at klage over noget når man har mulighed for at spille og konkurrere med de bedste og nogle af de bedste steder i verden, fortæller Sebastian Cappelen.

Link til startlisten

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer