Så rykker DJ | Golf.dk
Dustin Johnson spiller med sin svigerfar, ishockeylegenden Wayne Gretzky ved AT&T Pebble Beach Pro-Am

Foto: Getty Images

Så rykker DJ

10/02 - 2018 | Martin Rahbech

Der er stadig et stykke vej, før alle spillere har været omkring de tre baner ved AT&T Pebble Beach Pro-Am; Monterey Peninsula CC, Spyglass Hill og Pebble Beach Golf Links.

Fredag var de igennem anden runde, og her var Dustin Johnson i aktion på Monterey Peninsula, og han spillede med den bedste score af alle med en 64’er, som var -7 på banen.

- Det var nok min laveste runde med omkring syv slag på Monterey Peninsula, så det er jeg tilfreds med. Det er nok også første gang, vi har spillet i så fint vejr. Så det var helt sikkert en god dag, sagde Dustin Johnson efter runden.

Med en total i -12 deler han førstepladsen med Beau Hossler, der er rookie på PGA Touren.

22-årige Beau Hossler turnede pro i 2016 efter en forrrygende collegekarriere. Han rykkede op fra Web.com Tour til PGA Tour på en af de sidste pladser inden denne sæson, men nu er han godt i gang med et skabe sig en plads på PGA Tour. Han er indtil videre på 46. pladsen på FedEx Cup ranglisten efter otte klarede cuts i ni turneringer.

Fredag bød også på et fint comeback til Jordan Spieth, der rykkede fra 98. pladsen til 23. pladsen efter en 66’er på Monterey Peninsula.

Lørdag skal der så kæmpes for at komme med i top 60, der skal spille finalen på Pebble Beach. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer