Så kom Lydia Ko tilbage som vinder | Golf.dk
Oh my gosh! Lydia Ko er tibage som vinder

Foto: Getty Images

Så kom Lydia Ko tilbage som vinder

30/04 - 2018 | Martin Rahbech

Verden fik en ny dominerende spiller i verden, da Lydia Ko tog scenen. Hun turnede pro i oktober 2013, og vandt sin første sejr på LPGA i foråret 2014.

Hun rykkede på toppen af verdensranglisten februar 2015, og hun blev øverst i hele 84 uger.
Men nu er hun gledet på 18. pladsen, og hun har ikke vundet i 21 måneder.

Meget ændrede sig søndag på Lake Merced Golf Club.  Lydia Ko vandt LPGA MEDIHEAL Championship efter omspil med Minjee Lee.

Det var en tæt finalerunde, og tre spillere nåede omkring førstepladsen.

Lydia Ko var meget tæt på at hole for eagle på 18. hul i sidste runde, hvilket ville sikre hende sejren.

Men hun måtte tilbage til 18. tee og spille om sejren med Minjee Lee. Her viste Ko sin klasse, da hun var tæt på at slutte med en albatros på par-5 hullet 18. Hun udnyttede sin chance for eagle fra en meter, og Minjee Lee kunne ikke stille noget op.

- Det er skørt, for jeg var tre over for dagen på et tidspunkt i løbet af runden i dag, og jeg sagde til mig selv, at du er nødt til at have fokus, og så ved du aldrig, hvad der vil ske. Jeg var i stand til at holde sammen på mit spil på bagni, og da det sidste putt droppede i var det bare oh my gosh, sagde Lydia Ko til LPGA.

Det var næppe den følelse Emily Pedersen stod med, da hun sluttede sin turnering med en birdie. Men det var en fin afslutning på en sjælden finaleplads og hun sluttede på 71. pladsen i samlet +9. 

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer