Så kom Bjørn i gang | Golf.dk
Thomas Bjørn putter for eagle på første hul.

Foto: Getty Images

Så kom Bjørn i gang

02/05 - 2021 | Henrik Søe

Efter flere dage med vedvarende regn og udsættelser kom Thomas Bjørn lørdag aften dansk tid endelig i gang med sin debut på den amerikanske Champions Tour. 

Bjørn fyldte 50 i februar og hører derfor til blandt de absolut yngste deltagere i Insperity Invitational, der spilles i Houston, Texas.

Og den “unge” dansker fik en fornuftig start, inden første runde blev afblæst på grund af mørke. Bjørn lagde ud med en birdie, men var tilbage på par efter ni huller, inden han sluttede af med birdies på 10. og 11. hul, før hornet lød. 

Det placerer ham på en midlertidig 18. plads i det stjernespækkede felt - side om side med Ernie Els, Colin Montgomerie, Retief Goosen, Jesper Parnevik og Bernhard Langer.

Tim Petrovic har taget føringen i Texas og er seks under par efter 12 huller, mens den tidligere Masters-vinder Mike Weir er på andenpladsen i -5 efter 13 spillede huller. 

Planen er at nå 36 huller, så turneringen kan blive officiel. 

- Alle gutterne har været herude hele ugen, så vi gør alt, hvad vi kan for at gøre turneringen til en officiel event, så spillerne kan blive betalt, lød det fra turneringens talsmand Brian Claar. 

Link til leaderboard 

User Comments:

 • Tragisk kommentar

  13/05 - 2021 |

  Tænk at have så lidt indhold i sit liv, at man har behov for at fatshame andre. Føj!!!!!

 • Enig

  02/05 - 2021 |

  Han har vist altid haft problemer med at holde vægten. Synes, han allerede havde en pæn kuffert, da han var i 30’erne. På den anden side har vi jo før set, at overvægtige stadig kan spille god golf. Tænk bare på John Daly. Omvendt går udviklingen hos de unge jo i retning af mere og mere fysisk træning og opbygning af styrke a la Dechampeau

 • Tragisk at se Thomas Bjørn så tyk som 50 årig

  02/05 - 2021 |

  45 min hveranden dag i fitnesslokalet samt fokus på kost og ernæring ville gøre underværker

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk