Så fik Puk Lyng Thomsen sin første internationale sejr | Golf.dk
Det så sådan ud, da Puk Lyng Thomsen i efteråret vandt i Frankrig, Nu er hun måske på vej mod en ny pokal.

Så fik Puk Lyng Thomsen sin første internationale sejr

09/10 - 2017 | Martin Rahbech

Der er god erfaring både i Danmark og internationalt for den 19-årige nordjyde Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn Golfklub.

Men søndag fik erfaringen et ekstra drys, da Puk Lyng Thomsen vandt French International Ladies' Amateur Stroke Play Championship.

- Det giver da rigtig meget på selvtillidskontoen, at jeg endelig fik en international sejr. Jeg har jo tidligere vundet sølv ved VM individuelt, men det er dejligt endelig at stå øverst på skamlen, fortæller Puk Lyng Thomsen til Golf.dk

Der var et stærkt felt samlet på Golf de Morfontaine med blandt anden stærke landshold fra Italien og Sverige, og Puk Lyng Thomsen demonstrerede søndag, at hun var i toppen i det stærke felt og med en finalerunde i 64 slag sikrede sig sejren og samtidig satte ny banerekord på Golf de Morfontaine, som har stået siden 2002.

Udover den internationale, individuelle kamp blev der også spillet en holdkonkurrence, og her sluttede Danmark på andenpladsen med et hold, der udover Puk Lyng Thomsen bestod af Karen Fredgaard og Rikke Svejgård, der individuelt sluttede på 17. og 20. pladsen

Link til resultaterne

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer