Så er D.J. majorklar | Golf.dk
Der var gang i noget rigtig godt for Dustin Johnson ved FedEx St. Jude Classic og han sluttede der perfekt

Foto: Getty Images

Så er D.J. majorklar

11/06 - 2018 | Martin Rahbech

154 meter var tilbage på 18. hul og Dustin Johnson sluttede med der perfekte andetslag på par-4 hullet med sit ni-jern. Det bragte en stærk finalerunde til ende i 66 slag (-4) til en total i -19. Det var seks slag foran Andrew Putnam på andenpladsen og 10 slag foran J.B. Holmes på tredjepladsen.

- Det var en cool måde at slutte det på 18. Men mange gode ting skete i denne uge. Jeg kom ind til ugen med god selvtillid og svingede den godt. Så det var en god uge, sagde Dustin Johnson efter sejren var i hus.

Sejren rykker Dustin Johnson tilbage på verdensranglistens førsteplads, som han tidligere indtog i 64 uger. Nu var han væk fra toppladsen i fire uger indtil succesen ved FedEx St. Jude Classic. Han er en af faavoritterne i denne uges U.S. Open på Shinnecock Hills.

- Jeg går ind til alle uger med store forvetninger. Men jeg føler jeg driver godt. Mine jernslag og wedges fungerer godt. Jeg har ikke set banen før, men jeg tager afsted i morgen og spiller 18 huller. Så tager vi den derfra, sagde Dustin Johnson.

Link til resultatet
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer