Ryder Cup - trekløver stiller til start i Mayakoba Golf Classic | Golf.dk
Rickie Fowler, Jordan Spieth og Tony Finau er med i Mexico i denne uge.

Foto: Getty Images

Ryder Cup - trekløver stiller til start i Mayakoba Golf Classic

07/11 - 2018 | Sponsoreret indhold

Jordan Spieth indledte sin nye sæson på den amerikanske PGA Tour i forbindelse med Shriners Hospitals for Children Open i sidste weekend. Det var første gang siden 2015, at Spieth stilllede op i en turnering i efteråret, men det lykkedes ham ikke at spille med om sejren. Spieth endte på en delt 55.-plads i syv slag under banens par, hvilket vinderen Bryson DeChambeau formåede at gøre tre gange bedre med en score i minus 21.

Spieths Ryder Cup-holdkammerater Rickie Fowler og Tony Finau var også med i Las Vegas. Rickie Fowler klarede sig bedst med en delt fjerdeplads, og kommer til Mayakoba Golf Classic i håbet om at revanchere sidste års nederlag på et enkelt slag til Patton Kizzire.

Indholdet i denne artikel er sponsoreret af C More Golf

Tony Finau kunne notere sig en delt 36.-plads i Shriners Hospitals for Children Open efter nogle ellers meget habile præstationer i henholdsvis WGC-HSBC Champions og Alfred Dunhill Links Championship, hvor han blev henholdsvis nummer to efter omspil og delt nummer 10.

Udover det stærke trekløver fra verdensranglistens top 15, så bliver det også interessant at følge Cameron Champ, som vandt Sanderson Farms Championship i sin bare anden start som rookie på PGA Touren. Champ viste igen i Shriners Hospitals for Children Open stor styrke i sit lange spil, da han slog finalerundens længste slag med et drive på knap 350 meter. Champ sluttede som delt nummer 28 og rangerer i øjeblikket som nummer 117 på verdensranglisten.

Mayakoba Golf Classic sendes fra torsdag den 8. til søndag den 11. november på C More Golf. Jesper Knudsen er kommentator alle fire dage.

Sæsonfinale og Joachim B. Hansen i Chip In

C More Golf byder også på sæsonfinalen på PGA Tour Champions med Charles Schwab Cup Championship, som bliver sendt i forlængelse af Mayakoba Golf Classic - torsdag-søndag fra klokken 22.

Bernard Langer sidder tungt på tronen, men fem spillere har mulighed for at tage den samlede sejr fra den suveræne tysker. Det er Scott Parel, Miguel Angel Jimenez, Jerry Kell, Scott McCarron og David Toms.

C More Golf har også noget godt til dine ører i form af podcasten Chip In. Anders Sigdal besøger Joachim B. Hansen som fortæller om sin samlede sejr på Challenge Tour - den dramatiske afslutning, sæsonen og hvad der venter, når Europa Touren begynder om bare to uger. Du kan høre 21. udgave af Chip In via iTunes og Soundcloud

Klik her hvis du vil se PGA Touren live uge efter uge med stjernenavne som Tiger Woods på C More Golf.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer