Rutinen viser vejen frem | Golf.dk
Glem aldrig, Thomas, vi er ikke gamle - Vi er ERFARNE, stod der i teksten til billedet, som Thomas Bjørn tweetede onsdag. Torsdag beviste Miguel ANgel Jiménez, at det ikke var tomme ord.

Foto: Thomas Bjørn

Rutinen viser vejen frem

07/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Lee Westwoods turnering nummer 500 på europatouren fik ikke den bedste start. Efter en runde i +1 er han uden for cuttet i Omega European Masters. Måske bliver det bedre for den 44-årige, når han først får vænnet sig til omgivelserne blandt europas bedste. Han er blot en vårhare i forhold til Miguel Angel Jiménez, som denne uge tørner ud for 692. gang.

Det gjorde den 53 år gamle spanske levemand med bravur, da han spillede Crans-sur-Sierre i 64 slag og lagde sig på en delt førsteplads med Tyrrell Hatton og Scott Hend.

Jiménez vandt turneringen tilbage i 2010, og selvom han nu primært færdes blandt seniorerne på PGA Tour Champions, viste han med syv birdies og en bogey, at han stadig er i stand til at kæmpe med i toppen.

- Jeg nyder altid at komme her. Det er et fantastisk sted at komme hvert år og se alle de mennesker, man har kendt gennen så mange år. Golfbanen er glimrende. Jeg spiller godt, og så må vi se, hvad der sker, sagde Jiménez til europatouren.

Han slog Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard med fire slag. De to danskere har del i 27. pladsen efter runder i -2. Mens de er godt på vej mod at klare cuttet i den 2,7 millioner euro store turnering, er Thomas Bjørn allerede ude. Den 46-årige Ryder Cup-kaptajn var fem over par, da han efter 15 huller måtte trække sig med en skade i foden.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer