Rose dominerer på Torrey Pines | Golf.dk
Justin Rose har fundet storspillet frem på Torrey Pines.

Foto: Getty Images

Rose dominerer på Torrey Pines

27/01 - 2019 | Henrik Søe

Justin Rose har gjort et fortrinligt forarbejde.. Nu skal han forsøge at køre sejren hjem. Efter de første tre runder af Farmers Insurance Open på Torrey Pines har englænderen skabt sig et fornuftigt hul til forfølgerne. Rose har tre og fire slag ned til Adam Scott og Jon Rahm, som søndag skal sætte jagten ind.

Rose føler sig på ingen måde sikker på sejren. Han er ikke i tvivl om, at de to stjerner i forfølgergruppen kan sætte gang i noget seriøst fyrværkeri.

- Jeg forventer at Adam og Jon spiller godt i morgen. De har begge evnerne til at gå runder i midt-60’erne, så det kommer til at kræve en god runde golf af mig for at få det gjort færdigt, siger Justin Rose, som efter en runde i tre under par er 18 under totalt.

Rose kunne have været i endnu mere kontrol, hvis ikke han havde lavet både bogey og dobbeltbogey på bag-ni lørdag. En føring på tre tre-fire slag er langt fra nogen garanti, og Jon Rahm ved at det lader sig gøre at hente et forspring på Torrey Pines. For to år siden gik han ind til finalerunden to slag efter den førende, hvorefter han sluttede af med en runde i 65 slag (-6) og vandt med tre slag.

Rory McIlroy ligger på femtepladsen, men med syv slag op til Rose og et par store navne til at spærre udsigten til englænderen, skal der ske mirakler for McIlroy, hvis han skal løbe med sejren.

“Make Tiger Great Again”, stod der på nogle kasketter blandt publikum på Torrey Pines. Men det bliver ikke i denne uge, at Tiger Woods finder storheden. Det står klart efter en tredje runde i 71 slag (-1), som placerer ham på en 48. plads - hele 13 slag efter Rose.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer