Rosa blev bidt af golf under Juniorugen | Golf.dk

Foto: Henrik Schou

Rosa blev bidt af golf under Juniorugen

08/08 - 2018 | Henrik Schou

Denne artikel blev første gang bragt i Dansk Golf 3

Tålmodighed er lidt svært for Rosa Jensen. Måske var det også derfor, hun kom to måneder for tidligt til verden for 10 år siden. Den for tidlige fødsel har givet en række problemer i livet, især er det svært at fokusere og ikke lade sig gå på af alt muligt.

- Jeg føler, jeg har for meget om ørerne. I skolen kan jeg ikke finde ud af, hvad jeg skal lytte til eller lade gå forbi mig. Det bliver man træt i hovedet af, forklarer den lille humørbombe, mens hun går og putter hjemme i Korsør Golf Klub.

Hendes far spiller golf og meldte sidste år Rosa til Juniorugen i sommerferien, det skulle vise sig at være en god ide.

- Der fik jeg virkelig blod på tanden, bagefter ville jeg bare spille golf hele tiden, lyder det fra den unge golfer, der nu har spillet fast i otte måneder.

Både hun og forældrene fortæller, at koncentrationen er blevet meget bedre. På de dage i juli sidste år kom børnene rundt om de forskellige dele af golfen.

- Jeg elsker at slå langt. Det giver bare den fedeste fornemmelse i maven at se bolden flyve i luften, siger hun.

Sammen med farmand hygger Rosa sig ved at spille lidt på hullerne efter de to gange træning om ugen i klubben. Det er deres kvalitetstid.

I skolen har flere rynket på næsen over hendes valg af golf som favoritsport.

- De siger, det ikke er en sport. Men de skal bare tie stille for jeg er helt vild med det. Jeg skal spille golf i mange, mange år..

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer