Ro frem mod ny sæson på LPGA | Golf.dk
Nicole Broch Larsen leverede en glimrende afslutning i Adelaide.

Foto: Getty Images

Ro frem mod ny sæson på LPGA

11/12 - 2017 | Martin Rahbech

Der var store smil og jubel, da Nicole Broch Larsen sluttede sæsonen af ved Omega Dubai Ladies Classic.
Det var ikke med hende i centrum, for hun var med til at fejre vinderen Angel Yin.

- Jeg har spillet med Angel et par gange, og hun er en sindssyg cool pige. Vi har været ude at spise nogle gange og har det godt sammen. Det er rart at have nogle omkring sig, når man spiller på LPGA så det ikke skal bliver for ensomt og trist, og Angel er jeg glad for at have mødt, siger Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Søndag blev den dejlige varme i Dubai skiftet ud med kolde december-Danmark.

Nicole Broch Larsen sluttede på 22. pladsen efter ellers at have været godt med fremme tidligt i turneringen.

- Det var fedt at være med fremme, selv om jeg ikke har været forberedt så meget. Jeg fik en lejlighed i forrige uge, så jeg har ikke trænet så meget op til turneringen, siger Nicole Broch Larsen, der er flyttet i en lejlighed i et nybyggeri Hillerød med sin kæreste Kasper Estrup.

Nu er der så pause på programmet.

- Mine golfkøller skal nok have et par ugers pause. Det handler om afslapning og lade batterierne op. Jeg skal træne lidt fysisk, men jeg holder en pause med golftræningen indtil januar, siger Nicole Broch Larsen.

Når hun skal evaluere sin rookiesæson på LPGA er det godkendt.

- På papiret har det været godt. Jeg har et fuldt kort til LPGA, så det er fedt. Men det har været meget op og ned. Indtil jeg blev nummer tre i Canada i august havde jeg en periode, hvor jeg missede fire cuts i træk, men hele sæsonen ændrede sig efter min turnering i Canada, og jeg kom med frem i flere turneringer, siger Nicole Broch Larsen.

Nu kan hun begynde at tænke frem mod den nye sæson.

- Første halvdel af sidste sæson var meget stressfyldt. Jeg var jo ikke inde i alle turneringer, fordi jeg jo ikke havde så stærk en kategori. Nu er jeg jo inde i alle turneringer undtagen nogle majors, som jeg skal kvalificere mig til. Men det er rart, at jeg kan lave en plan. Det giver mere ro, og der er ikke så mange forstyrrelser, og jeg er jo bedst til at planlægge tingene, siger Nicole Broch Larsen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer