Revanchehungrende verdensetter ved RBC Canadian Open | Golf.dk
Dustin Johnson skuffede på Carnoustie

Foto: PR

Revanchehungrende verdensetter ved RBC Canadian Open

26/07 - 2018 | Sponsoreret indhold

Indholdet i denne artikel er sponsoreret af C More Golf.

The Open blev slet ikke, hvad Dustin Johnson havde sat næsen op efter. Johnson brugte tre slag for mange de første to dage, ligesom den danske amatør Nicolai Højgaard, og måtte for første gang siden sin debut i turneringen i 2009 se weekenden på tv-skærmen. Eneste lyspunkt for DJ var, at 1. pladsen på Verdensranglisten forblev intakt. Det var første gang i 13 måneder, at amerikaneren ikke kvalificerede sig til weekenden. Sådan én slider på stoltheden, så mon ikke der er et par ting Mr. Johnson gerne vil sætte på plads, når turneringen RBC Canadian Open kan opleves på C More Golf fra torsdag den 26. juli.

Ikke kun DJ er sulten efter revanche denne uge. Sergio Garcia og Bubba Watson har det sandsynligvis på samme måde, da de ligesom Dustin Johnson missede cuttet i årets tredje major. Sergio Garcia har ikke kvalificeret sig til weekenden i fem af sine sidste otte turneringer. Spanieren er derfor på udkig efter en uge til at kickstarte sæsonen, for advarselslamperne er så småt begyndt at blinke gult. Med en måned til FedEx Cup slutspillets start ligger Garcia nr. 128, og altså udenfor de 125 som går til finalen. Helt så slemt kan man ikke påstå situationen er for Bubba Watson. Med sine tre sejre er Bubba fremdeles den oftest vindende denne sæson, og nummer 4 på FedEx Cup listen som Dustin Johnson forsat fører.

Den dobbelte US Open vinder Brooks Koepka kommer nok heller ikke med panderynker til sin anden optræden i RBC Canadian Open. Amerikaneren er forsat nummer fire på Verdensranglisten og dermed den næsthøjest rangeret spiller i feltet. 

Koepka sluttede midt i feltet sidste uge på Carmoustie, og var aldrig for alvor med i kampen om sejren, men det var der andre i ugens felt, som var. Kevin Kisner havde del i føringen de første tre dage af The Open, men var en af mange, som aldrig rigtig fik tæmmet hverken bane eller nerver om søndagen og sluttede som T2. Tony Finau og Matt Kuchar endte som T9, mens Tommy Fleetwood delte 12. pladsen med bl.a. vores egen Thorbjørn Olesen.

Ingen i ovennævnte kvartet har formået at vinde på PGA Tour denne sæson. Fleetwood har sejret på European Tour, var nr. 2 i US Open og skal som nr.11 på Verdensranglisten selvfølgelig tilskrives gode vinderchancer, men det er hans første besøg i Canada. Kuchar spiller turneringen for 11. gang og er sluttet i top 10 i halvdelen af sine første ti starter. Kisner kan også fremvise 50% top 10 placeringer i sine fire starter, mens Finau har klaret cuttet de to gange, han har været til start.

Der spilles igen i år på Glen Abbey Golf Club, hvor Jhonattan Vegas de sidste to år har sat konkurrenterne til vægs. Venezuelas golf es kan blive den første, der vinder tre år i træk i turneringens 108 år lange historie. Vegas form er ikke imponerende, men det skal man ikke lade sig snyde af. Inden han vandt sidste år, havde han ikke klaret cuttet i sine fem foregående turneringer. Det er i øvrigt foreløbig sidste gang, at RBC Canadian Open afvikles på Jack Nicklaus’s design. Næste år skifter turneringen til Hamilton CC og får også ny termin, således at den vil blive afviklet i juni ugen før US Open. 

Torsdag:

Featured Groups: 13:00-21:00

Aftensending: 21:00-00:15, kommentator: Jesper Knudsen

Fredag:

Featured Groups: 13:00-21:00

Aftensending: 21.00-00:15, kommentator: Jesper Knudsen

Lørdag:

Aftensending: 19:00-00:00, kommentator: Jesper Knudsen

Søndag:

Aftensending: 19:00-00:00, kommentator: Jesper Knudsen.

Forestil dig at du kan vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer og se det præcis, hvornår du ønsker. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere og nyeste serier fra USA.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,186,365
 • Unique Visitor:143,765
 • Registered Users:162,079
 • Unregistered Users:31,182
 • Blocked Users:12,415
 • Published Nodes:15,797
 • Unpublished Nodes:299
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:184.72.102.217
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:7,865
  • This week:70,344
  • This month:297,442
  • This year:2,186,784

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk