Resultater fra DM Senior, DM Mid-age og European Mid-Amateur | Golf.dk
Nogle af medaljetagerne ved DM i Midtfyns Golfklub.
Nogle af medaljetagerne ved DM i Midtfyns Golfklub.
Nogle af medaljetagerne ved DM i Midtfyns Golfklub.
Top-3 fra DM Mid-age

Resultater fra DM Senior, DM Mid-age og European Mid-Amateur

09/08 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Weekenden bød på hedebølge og danmarksmesterskaber. Både i Midtfyns Golfklub og Dragsholm Golf Club blev der uddelt medaljer.

DM Senior, Veteraner og Superveteraner
På fyn var spillere over 50 i aktion, og i Senior Damerækken forsvarede Kristine Rasmussen fra Aarhus Golf Club guldet fra 2019 i sikker stil. Efter to runder lå Rasmussen delt på førstepladsen med Janneke Andersen fra Vejle i +9, men under finalerunden var den forsvarende mester i særklasse. Turneringens bedste runde i 73 slag gav hende en total i +10 og en sejr på syv slag ned til Andersen. Elisabeth Staun fra Helsingør fik bronze i +18.

Senior Herrerækken blev en førstegangsvinder fundet. Klaus Skeem fra Esbjerg henviste Tony Jensen, vinderen fra 2017 og 2018, til andenpladsen. Efter to runder under par brugte Skeem 77 slag søndag eftermiddag. Det gav en total i par, et slag foran Jensen fra Midtfyn. Lars Jørgensen, også fra Esbjerg, blev tildelt bronze efter at være sluttet på en delt tredjeplads med Finn Andersen fra Kolding i +3.

I Veteranrækken for damer henviste Marianne Nielsen fra Kolding sidste års mester, Iris Christoffersen til andenpladsen. Nielsen vandt guld i +25, to slag foran Christoffersen fra Maribo Sø og fire foran Anne Kaae fra Værløse på tredjepladsen.

Herrernes Veteranrække blev vundet af Søren Bollerup Hansen fra Scandinavian. En total i +11 gav en sikker sejr på fem slag ned til Henrik Dyring fra Simon’s, Jan Birger Nielsen fra Roskilde og de tidligere Seniormester Kim Worm fra Ledreborg Palace. Dyring blev tildelt sølv og Worm bronze.

DM for Superveteraner blev kun afviklet for herrer i 2020. Hans Stenderup vandt den første udgave i 2018, og Rungsted-spilleren har også gennem årene høstet tre guldmedaljer i veteranrækken og en enkelt i seniorrækken. I år måtte han nøjes med bronze efter en delt tredjeplads med Frank Niebuhr fra Tullamore.

De sluttede 42 over par, Et slag fra Odsherreds Svend Mathiasen på andenpladsen. Knud Sæby fra Aalborg vandt guld i +39.

DM Mid-age 
I Damerækken for spillere over 30 år var et par gengangere med fremme. Stinne Thorsen fra Aarhus vandt danmarksmesterskabet for første gang i 2011, og for et år siden sikrede hun sig sin femte guldmedalje. I år blev det til bronze efter en samlet score i +42. Vinderen blev Anne Orholm Nielsen fra Kokkedal, som også vandt DM i både 2016, 2017 og 2018. 

Hendes fjerde danmarksmesterskab blev sikret i overlegen stil. En total i +23 var 16 slag bedre end Louise Møller fra Furesø.

Herrerækken blev en anderledes tæt affære. Fem spillere var inden for tre slag af vinderscoren +6. Den nåede Kristian Leth-Andersen fra Odder. Han var et godt stykke foran, inden en afslutning i doublebogey, par, bogey, bogey. 

Det lukkede forfølgerne ind i kampen, men klubkammeraten Christian Nygaard lavede doublebogey på sidste hul for at slutte +7 samlet, samme score som Michael Nielsen fra Silkeborg Ry, som sluttede med en bogey for det nederste trin på podiet.

Hjemmebanespilleren fra Dragsholm Steve Smith sluttede et slag fra skamlen i +8.

European Mid-Amateur Championship
Syv danskere, tre damer og fire herrer, deltog i ugens EM på Golf du Domaine Impérial i Schweiz. Det blev ikke til danske medaljer, men to fik top-10 placeringer med fra det centrale Europa.

Blandt herrerne sluttede Jakob Kofod fra Dragør af med søndagens bedste runde, en 69’er, -3, for at rykke 10 placeringer frem til en delt syvendeplads i -1, tre slag fra en podieplacering. 

Nikolaj Hammergaard fra Royal og Peter Therkelsen fra Odense klarede også cuttet i +10. De sluttede henholdsvis på 21. pladsen i +5 og 31. pladsen i +10. 

Lotte Greve sluttede på en delt 10. plads i damerækken. Kokkedal-spilleren sluttede 18 over par for de 54 huller, syv slag fra vinderscoren.

Christine Lindblad fra Hedeland blev nummer 18 i +24, og Frederikke Ellehøjgaard fra Ledreborg blev nummer 28 i +33.

DM Senior
DM Mid-age
European Mid-Amateur 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:3,538,878
 • Unique Visitor:191,242
 • Registered Users:170,127
 • Unregistered Users:31,608
 • Blocked Users:12,473
 • Published Nodes:16,531
 • Unpublished Nodes:328
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:3.235.191.87
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:70
  • This week:91,409
  • This month:439,381
  • This year:3,539,660

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk