Resultater fra DGU Elite Tour I | Golf.dk
I 2017 vandt Louise Markvardsen DGU Elite Tour i Barløseborg. Søndag fik hun sin anden sejr i Dragør.

Foto: DGU

Resultater fra DGU Elite Tour I

13/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Smørums Louise Markvardsen var i en klasse for sig under årets første afdeling af DGU Elite Tour. Damerne satte hinanden stævne i Dragør Golfklub, og den 20-årige landsholdsspiller vandt efter tre runder under par.

Lørdag byggede Markvardsen et seks slags forspring med runder i 67 og 68, og under søndagens afgørelse var ingen i nærheden af at fange hende.

Kollegaen fra A-landsholdet Sofie Kibsgaard gjorde ellers et hæderligt forsøg med dagens bedste runde i 68 slag, -3. Med den nåede hun til -4 samlet, men det var stadig fire for mange til at fremtvinge omspil, da Markvardsen leverede en solid 70'er med to birdies og en bogey.

Vinderscoren i -8 var hele 11 slag bedre end tredjepladsen, som Nicole Bonde Lørup tog sig af. 

Banen på Amager var også vært for pigernes turnering, og den blev vundet i +4 af Rungsteds Anne Normann, fire slag foran Amalie leth-Nissen på andenpladsen og fem foran Emma-Sofie Larsen på tredjepladsen.

Herrerne var i kamp i Faaborg Golfklub, og ligesom hos damerne blev vinderscoren -8. Den nåede to spillere til, så Oliver Hundebøll Jørgensen måtte i overtid mod Emil Søgaard, før sejren var i hus.

Omspillet var tæt på at blive en hel firebold, da Malthe Tandrup Laustsen og Gustav Frimodt sluttede et enkelt slag efter. De to nåede vinderscoren efter 36 huller, men søndag gik de begge den fynske bane i +1 og dumpede ned til tredjepladsen.

Kaj Løkke Golfklub bød drengene indenfor til Elite Tour I, og det blev Frederik Kjettrup, der løb med sejren. Brønderslev-spilleren kom ellers skidt fra start med en første runde i 77 slag, men derfra gik han 70, 73 for at vinde med ét slag i +4.

Rasmus Bofill blev nummer to, mens Magnus Østergaard sluttede på tredjepladsen i +6.  

Resultater:Damerne og pigerne, herrerne og drengene 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer