Rent scorekort giver Broch Larsen del i andenpladsen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen kunne ikke have fået en meget bedre start på CP Women's Open, hvor hun var bogeyfri torsdag og indtager andenpladsen.

Foto: Getty Images

Rent scorekort giver Broch Larsen del i andenpladsen

23/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

En friuge har gjort Nicole Broch Larsen særdeles godt. Inden starten på CP Women's Open i Canada gik, skrev Hillerød-spilleren på Facebook om opladede batterier efter blandt andet at have tilbragt tid med familien og repræsenteret hjemmeklubben i Santander Divisionen.

Tilbage på arbejde var den 26-årige storspillende torsdag. På Magna Golf Club i Ontario ramte Broch Larsen topformen, og efter første runde har hun stadig sin første bogey til gode.

Dat samme kan ikke siges om birdies. Danskeren lavede seks stykker, og en score i 66 slag rækker til en delt andenplads med fire andre spillere, blandt andre verdens nummer ét, Jin-Young Ko og den forsvarende mester, Canadas egen Brooke Henderson.

Eneste spiller til at overgå kvintetten, var den 24-årige amerikaner Annie Park, som er et slag foran i -7.

Det er Broch Larsens turnering nummer 16 på LPGA Tour i 2019. Hun har klaret otte cuts ud af de første 15 og har en 10. plads fra sidst i juni som sit bedste resultat. Nu er hun i favorabel position til at levere noget endnu større, forbedre sin placering som nummer 89 på Race to CME Globe, og måske endda få fingre i førstepræmien på 337.500 dollars.

I hvert fald var det ikke nogen statistisk indikation af, at spillet ikke skulle have matchet scoren torsdag. Broch Larsen ramte 11 ud af 14 fairways og missede kun en enkelt Green in Regulation.

Feltets anden danske deltager har et stykke længere til toppen, men Nanna Koerstz Madsen er bestemt ikke ude af kampen om sejren efter en første runde i 71 slag.

Den 24-årige fra Smørum producerede fire birdies og gav tre slag tilbage på en runde, hvor hun drivede bolden hele 287 yards i snit. Hendes score i -1 rækker til en delt 46. plads.

Cuttet ligger til at falde i par, og på den forkerte side af den grænse finder man blandt andre Anne Van Dam, Caroline Hedwall, Carlota Ciganda, Azahara Muñoz og Anna Nordqvist – alle fra det europæiske Solheim Cup-hold, som skal dyste mod USA i Skotland om tre uger.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk