Rekorder på rekorder i Justin Thomas’ drømmestart | Golf.dk

Rekorder på rekorder i Justin Thomas’ drømmestart

16/01 - 2017 | Martin Rahbech

Januar er kun midtvejs, men Justin Thomas har allerede præsteret på et niveau, der lover rigtig, rigtig godt for resten af året.

Han vandt sidste uges HSBC Tournament of Champions, og han fortsatte direkte til sejr i denne uges Sony Open. 

Og det var en ganske særlig præstation. Han åbnede med en 59’er i første runde, og han satte scoringsrekord efter 36 huller, en ny scoringsrekord efter 54 huller, og han sluttede såmænd også med en rekord.

Han blev efter en finalerunde i 65 slag vinder med en total i 253 slag svarende til 27 slag under par. Dermed slog han scoringsrekorden på PGA Tour. Den tidligere rekord var på 254 slag og blev sat af Tommy Armour III ved Texas Open i 2003.
Han sluttede med syv slag til Justin Rose og otte slag til Jordan Spieth.

- Det var en rigtig sjov uge. Denne sejr betyder meget på grund af måden, jeg gjorde det på. Det var den første wire-to-wire sejr. Jeg havde det svært ved at have fokus i dag. Jeg var nervøs, og det var første gang i lang tid, jeg har haft det sådan, sagde Justin Thomas.

Han startede finalerunden med syv slags afstand, og selv om han fik en bogey på fjerde hul viste hans spil ikke nerver, men klassespil. Udover de to sejre i træk vandt han i efteråret CIMB Classic og topper FedEx Cup ranglisten.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer