Regnbuefarvet Bello åbner døren for ubeskrevet australier | Golf.dk

Regnbuefarvet Bello åbner døren for ubeskrevet australier

10/12 - 2016 | Martin Rahbech

Rafael Cabrera Bello åbnede med en bogeyfri 64’er. En enkelt bogey kom på kortet på anden rundes 65’er, men lørdagens tredje runde blev en helt anden omgang. Det blev til en runde i par, og der var fire bogeys og en dobbeltbogey på kortet, men takket være seks birdies reddede han sig en runde i par.

Det sikrede ham en andel i førstepladsen, men han må nøjes med en deler inden finalerunden.

- I dag havde min score alle regnbuens farver. Der var meget positiv, men også meget negativt. Det bedste er, at jeg stadig er forrrest. Det havde selvfølgelig været bedre, hvis jeg havde haft nogle slag i forspring, men jeg har stadig muligheden i morgen, sagde Rafael Cabrera Bello.
Hans makker på førstepladsen er australske Sam Brazel.

37-årige Sam Brazel, der er rangeret som nummer 480 på verdensranglisten, har gang i en professionel karriere på Asian Tour, hvor han ligger nummer 48 på Order of Merit i indeværende sæson. UBS Hong Kong Open er hans blot niende start på europatouren.
Nu er karrieren med mulighed for at tage en seriøs drejning.

- Det vil betyder alt for mig at vinde, men der er 18 huller at spille, og jeg vil gå til det ved at tage ét slag af gangen, prøve at nyde momentet og lære fra oplevelsen, sagde Sam Brazel efter lørdagens runde.

Sammen med sin makker på førstepladsen Rafael Cabrera Bello er han i -11 to slag foran Tommy Fleetwood på tredjepladsen.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer