Regn forsinker tredje runde af AT&T Byron Nelson | Golf.dk
18. huls fairway var en af steder hvor der lå blankt vand, efter mange timers regnvejr inden tredje runde gik i gang.

Foto: Getty Images

Regn forsinker tredje runde af AT&T Byron Nelson

12/05 - 2019 | Jakob Schmidt

Et kraftigt regnvejr forsinkede tredje runde af AT&T Byron Nelson med seks timer. 12 ud af de 83 tilbageværende spillere mangler stadig att gennemføre deres runde, som indtil videre føres af Matt Every med en samlet score i -18.

Every skulle kun bruge en halv runde for at gå fra at være fire slag bagud, til at være et slag foran. Ham og resten af feltet skal tidligt op søndag morgen i Texas, for at spille trejde runde færdig, inden at de sidste 18 huller vil afgøre hvem der løber med sejren.

Matt Every startede dagen med et holet chip for en eagle, og med fire birdies mere på de første ni huller, overtog han føringen fra Sung Kang som gik en fantastisk runde i 61 slag i går.

- Det føltes som en normal runde golf for mig, på trods af forsinkelsen. Alt gik som en leg, så jeg var på intet tidspunkt usikker. Det handlede bare om at lave som mange birdies som muligt, sagde den tidligere dobbelte vinder af Arnold Palmer Invitational Matt Every efter runden.

Nicholas Lindheim viste også muskler på de 15 huller han nåede at spille. Ni birdies og seks pars kunne det blive til. Hvis han formår at gå de sidste tre huller i -2, så slår han Sung Kang's tangerede banerekord i 61 slag fra anden runde. Lindheim er en af de syv spillere der deler 7. pladsen i -12.

- Jeg havde nogle rigtig gode muligheder på de sidste par huller inden turneringen blev afbrudt. Dem skulle jeg have draget fordel af. Vi ser hvad der sker i morgen, sagde den 34-årige Nicholas efter hans imponerende 15-hullers runde.

En anden af de syv spillere i -12 er Brooks Koepka, som har et vigtigt titelforsvar i næste uge når PGA Championship løber af stablen.

Det kraftige regnvejr havde stået på hele natten op til runden, og selvom at det ikke var uansvarligt at gå tidligere igang med tredje runde, så var banen alt for medtaget. For at turnering kan gennemføres rettidigt, så laves der en ekstra cutgrænse når alle er færdige med tredje runde.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer