Regionals blev endestationen | Golf.dk
Frederik Dreier (nummer tre fra højre) sluttede sin collegekarriere med en 27. plads.

Regionals blev endestationen

18/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Takket være tre velspillende danskere nåede University of Texas El Paso til Regionals for første gang i 13 år. Især for Frederik Dreier havde det speciel betydning, da det var sidste chance, inden han i efteråret bliver professionel.

Det blev desværre ikke den ønskede ”Hollywood ending”, selvom der var optræk til det på anden runde. Turneringen blev afviklet på Aldarra Golf Club i Seattle, og efter en 76 slag mandag svarede Dreier kraftfuldt igen med en 68'er, som kun blev overgået af én anden deltager. 

Det sendte holdets bedste spiller frem på en individuel 16. plads. Den blev forvandlet til en slutplacering som nummer 27 i +7 med en ny 76'er onsdag. Finalerunden bød på seks bogeys og en enkelt birdie, men det lettere skuffende resultat kan ikke pille ved det samlede billede. I 2016/2017 har Dreier spillet forrygende golf, og for kort tid siden blev han kåret til Conference USA Player of the Year for andet år i træk.  

Andreas Hillersborg Sørensen (79, 75, 73) blev nummer 47 i +14, og Nicklas Pihl (78, 78, 75) tog 62. pladsen i +18. Ligesom Dreier kan de begge se tilbage på en sæson med flotte resultater.

Samlet  sluttede UTEP på niendepladsen i +32. Det var 21 slag fra den femteplads, som havde givet adgang til det prestigiøse NCAA Championship.

 I Indianapolis spillede Victor Bjørløw og Colorado deres chance på Kampen Golf Course, men også der endte resultatet langt fra avancement til landsfinalen. Bjørløw spillede runder i 77, 78 og 74 og sluttede på 49. pladsen i +13. Holdet blev nummer 12 med 28 slag op til den afgørende femteplads.

Det er Bjørløws første sæson i Rocky Mountains, så der venter nye chancer for at spille sig til den tv-transmitterede finale i fremtiden.

Link til stillingen i Seattle
Link til stillingen i Indianapolis

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer