Rasmus Højgaard smadrer banerekord og vinder | Golf.dk
Rasmus Højgaard brød igennem på den internationale golfscene med sejren på Mauritius.

Foto: Frank Cilius

Rasmus Højgaard smadrer banerekord og vinder

04/06 - 2017 | Pressemeddelelse

Ved KGC Masters sponsored by Autocentralen, som blev spillet i pinsen d. 3-4. juni, blev der sat en fantastisk banerekord af stortalentet Rasmus Højgaard fra Gyttegaard Golf Klub. Efter de to runder om lørdagen lå Rasmus på en delt 6. plads 4 slag efter sin tvillingebror Nicolai, men på sidste runde om søndagen spillede Rasmus en fantastisk runde i 60 slag (10 under par), som er ny banerekord i Kolding.

Der er aldrig spillet en runde bedre end – 7.

Rasmus Højgaard vandt turneringen i -9 foran Anders Bojsen fra Lyngbygaard Golf Klub (tidligere Kolding spiller) i -5, og sidste års vinder Malthe Tandrup Laustsen fra Brønderslev Golf Klub i -4. Nicolai Højgaard måtte nøjes med en 4. plads i -3.

Vinderen udtalte efter turneringen:

 - Jeg er meget tilfreds med spillet efter en lidt mærkelig start. Et godt birdie-putt fra 8 meter satte det hele i gang.

- Jeg puttede som en sindssyg derude, alt røg nærmest bare i. Min forventning var at skyde en 64´er, hvis jeg skulle blande mig i toppen, men det gik over al forventning.

Kolding Golf Club ser allerede frem til næste års turnering og er glade for den store opbakning, der er fra klubbens medlemmer, som stillede sig til rådighed som hjælpere under turneringen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer