Rapport fra EM runde 2: Pigerne spillede sig videre til Flight A | Golf.dk

Rapport fra EM runde 2: Pigerne spillede sig videre til Flight A

11/07 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Onsdagens 2. runde ved EM for piger i Spanien bød på både godt spil - og en kvartfinaleplads i "Flight A". Her skal vi møde Tjekkiet, i dag torsdag. Dansk Golf Unions elitechef, Claus Mølholm, har sendt en reportage fra 2. runde:

Det var varmt og blæsende igen i dag for de sent startende. 

Anne og Amalie var tidligt ude på 2. Runde og udnyttede de lidt bedre forhold og gik henholdsvis 4 og 2 under par og fik flyttet Danmark op i stillingen. 

Det endte på en 3. Plads, da lige score med Spanien (5 af 6 tællende scores pr. dag) medførte medregning af de to frasorterede scores, og her var vi bedre. 

Det medførte at vi i stedet for England i kvartfinalen skal møde Tjekkiet - og England møder hjemmebaneholdet. 

- Jeg vurderer, at vi derved har en marginalt bedre mulighed for at komme i semifinale - men i hulspil er det oftest marginaler, der afgør kampene og “underdogs” har mere at vinde end at tabe og kan derfor overraske. 

- Vi skal derfor spille op til vores niveau, og det er der god grund til at tro på, da pigerne er i god form og i super humør. 

Dem, der var tidligt ude begge dage, kom ud og gik caddy på de sidste huller og det vidner om god opbakning og kammeratskab. 

På billedet herunder er det Olivia med Alberte som caddy på de sidste 6 huller, i diskussion på 15. Hul. Det endte med birdie på det hul. 

Pigerne spiller som nævnt mod Tjekkiet i dag, torsdag - og stillingen kan følges her fra formiddag.

OPDATERING: Billede inden runde 2, kvartfinale foursomes, med Danish Dynamite på benet :-)

Natascha Husted spiller Alberte Thuesen i bold 1.

Og Amalie Leth-Nissen spiller med Anne Norman i bold 2.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer