Rahmasjang for en sæsonstart | Golf.dk
Jon Rahm har vundet en enkelt gang på PGA Tour, og den sejr skal han forsvare i denne uge

Foto: Getty Images

Rahmasjang for en sæsonstart

19/01 - 2018 | Martin Rahbech

Spanske Jon Rahm har haft en fantastisk overgang fra verdenseliten i amatørgolf til verdenseliten for de professionelle. 

Den 23-årige spanier har været professionel i under to år, men nu er han fremme på verdensranglistens tredjeplads, og han har i denne uge muligheden for at rykke på andenpladsen.

Han spiller Career Builder Challenge og startede forrygende. Han spillede sin åbningsrunde i -10 uden bogeys, men med en eagle og otte birdies. Men Jon Rahm var trods sin fine runde ikke helt tilfreds.

- Måske slappede jeg lidt for meget af. Jeg missede nogle jernslag og måtte kæmpe for par. Jeg er bare taknemmelig for måden jeg sluttede på med en birdie på 18. hul. Det er altid stort for momentum, sagde Jon Rahm til PGA Tour.

Der spilles på banerne La Quinta Country Club, Jack Nicklaus Tournament Course og Stadium Course at PGA West over de første tre runder med finalerunde på Stadium Course.

Torsdagens præstation fra Jon Rahm kom på La Quinta Country Club, og han fortsætter på Jack Nicklaus Tournament Course fredag.

De nærmeste forfølgere til Rahm er Austin Cook, Andrew Landry og Jason Kokrak i -9.

I næste uge skal Jon Rahm forsvare sin første professionelle titel ved Farmers Insurance, hvor også Tiger Woods er tilbage.


Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer