Rød-hvide favoritter sejrede i Danish Senior Amateur Championship | Golf.dk
Glade præmievindere på Scandinavian ved Senior Open Championship, og nu skal der findes flere glade vindere i weekenden

Foto: Henrik Johansen

Rød-hvide favoritter sejrede i Danish Senior Amateur Championship

22/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

For en uge siden vandt Mchael Flindt det svenske seniormesterskab, og torsdag til lørdag skulle spilleren fra Simon´s så forsøge at præstere en double med sejren i Danish Senior Amateur Championship. 

- Mesterskabet stod over 54 huller på The Scandinavians flotte bane med cut efter andendagen. Hurtige fairways og greens krævede det bedste af spillerne, skriver Henrik Johansen til Golf.dk

I rækken +50 blandede formstærke Flindt sig igen i toppen, og det endte med en duel mod Hans Peter Jacobsen fra Great Northern. Det blev en kamp, som gik helt til sidste hul. Der lavede flindt doublebogey, mens Jacobsen fik en birdie. 

Det sving på tre slag blev også forskellen mellem de to. Jacobsen vandt i +9 og Flindt sluttede +12, syv slag foran tredjepladsen.

I damerækken +50 løb Else Kalstad med titlen. Furesø-spilleren har vundet et utal af hjemlige seniorturneringer, men denne uge blev hun presset helt til det sidste af klubkammeraten Mette Møller. 

Begge lavede birdie på sidste hul for runder i 79 slag. Det gav Kalstad en total i +26, blot et enkelt slag foran Møller. Derfra var der et hul på 25 slag ned til tredjepladsen.

Blandt herrerne over 60 år var Ivan Dueholm eneste dansker på podiet, men til gengæld tog han det øverste trin. Med en total i +24 sluttede han tre slag foran skotten Keith Bruce. Det blev til tysk tredjeplads i +41.

Iris Christoffersen fra Maribo Sø sejrede blandt damerne +60. Hun sluttede 42 over par og vandt med seks slag ned til Eva Heikamp fra Sydsjælland.

Næste store turnering er Danmarksmesterskabet på Kokkedal d. 10. til 12. august, hvor vi forventer at hele danmarkseliten stiller til start, da det er sidste turnering inden landsholdene til EM udtages.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer