Putteren er brandvarm: Thorbjørn stryger frem i feltet | Golf.dk
Thorbjørn Olesen slår ud på 7. hul, hvor han lavede den første af sine fire birdies i dag.

Foto: Getty Images

Putteren er brandvarm: Thorbjørn stryger frem i feltet

19/07 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Royal Portrush spiller markant lettere i dag, end den gjorde på førstedagen af The Open Championship 2019.

To spillere, der indtil videre formår at drage nytte er det, er Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard.

Mens nordjyden stadig er midt i en indtil videre stærk runde, der har bragt ham helt op i top-5, så kan Thorbjørn Olesen begynde at lægge en slagplan for weekenden.

I dag er han blandt de allerbedste puttere i feltet, og der var flere lange, holede putts på hans vej til en runde i 68 slag (-3), som han meget passende rundede af med hole et halvlangt parputt.

Olesen er -2 for turneringen og i skrivende stund på en delt 26. plads, seks slag fra spidsen. Da han efter runden talte med Viasat Golf, lød han dog en anelse mellemfornøjet.

- Der er gode muligheder på forni, men jeg spillede ikke rigtig godt. Heldigvis kommer der et par stykker i på de sidste ni, men jeg synes ikke, jeg spillede super godt, udtalte han.

I toppen af leaderboard holder J.B. Holmes lige nu fast i 1. pladsen, men han kan mærke Tommy Fleetwoods ånde i nakken. Den populære englænder jagter sin første major, og han har gjort det en lille smule lettere for sig selv med en runde i 67 slag, der lige nu betyder, at han er i 7 under par og to slag fra Holmes.

Også verdens bedste golfspiller, Brooks Koepka, er færdig med sin runde. Og den 29-årige mand fra Florida gik en knusende stabil runde i 69 slag og er tre slag fra spidsen, hvorfor han må betragtes som den mest oplagte favorit inden finalerunderne. 

Koepka kan komme til at gå lørdagens runde med Jordan Spieth. Den stadigt unge texaner missede den ene fairway efter den anden på sine sidste ni huller, men han er næsten færdig med en stærk runde, og deler lige nu 4. pladsen med blandt andre Brooks Koepka og Lucas Bjerregaard.
 

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer