Puma tager syvmileskridt ind i fremtiden | Golf.dk
Cobra Connect

Foto: Cobra

Cobra Connect King F8

Foto: Cobra

Puma tager syvmileskridt ind i fremtiden

05/02 - 2018 | Pressemeddelelse

Golfens verden er blevet ændret for evigt og har taget et gigantisk skridt ind i fremtiden. 2. februar markerede den officielle lancering af King F8 jern med Cobra Connect teknologi. Revolutionerende teknologier i konstruktionen, inklusiv PWRSHELL Face Technology for øget fart og udgangsvinkel, Carbon Feel Technology for exceptionel lyd og feel, og TECFLO Progressive Set Construction for skræddersyet ydeevne hele vejen gennem sættet, som giver golfspillere en dominerende blanding af længde, fart og feel. 

Derudover er det i sandhed det markedets første ”Smart Set”. Cobra Connect Powered by Arccos teknologi  skubber grænserne for innovation gennem brugen af elektronisk aktiverede grips i hver enkelt kølle, hvilket gør det muligt for spillere at tracke deres runder og træffe smartere, databaserede beslutninger til at forbedre deres spil. King F8 kommer i en standardudgave samt som One Length, hvor alle skafter er lige lange.

Herunder kan du se, hvordan Cobras banebrydende system fungerer i praksis.

Cobra Connect - Connect and Improve

 

User Comments:

 • @Poul Werner

  12/02 - 2018 | Morten Jensen

  Har læst det igen, og nu er det jo blevet redigeret, og fremstår noget tydeligere, men helt fjernet de Trump'ske overdrivelser, har de jo ikke. Faktisk er der stadig plads til forbedring: "Derudover er det i sandhed det markedets første ”Smart Set”." Er godt klar over at der blot skal fjernes et "det", men alligevel.........!!!!!

 • @morten j

  10/02 - 2018 | Poul Werner

  Prøv lige at læs stykket igen... Revolutionerende teknologier i konstruktionen, inklusiv PWRSHELL Face Technology for øget fart og udgangsvinkel, Carbon Feel Technology for exceptionel lyd og feel, og TECFLO Progressive Set Construction for skræddersyet ydeevne hele vejen gennem sættet, som giver golfspillere en dominerende blanding af længde, fart og feel. (PWRSHELL =>øget fart og udgangsvinkel) + (Carbon Feel Technology =>exceptionel lyd og feel) = Giver golfspillere en dominerende blanding af længde, fart og feel.

 • Puma

  05/02 - 2018 | Henrik Wilgaard Andersen

  Nu står der jo det er en pressemeddelse og derfor må det være en kopi som Golf.dk har kopieret. Man kunne også kalde det en gratis annonce i stedet for pressemeddelse. Er i øvrigt i at det er total volapyk og tankevækkende at der ikke bliver læst korrektur inden udgivelse.

 • Puma tager syvmileskridt ind..........!!

  05/02 - 2018 | Morten Jensen

  Har lige læst artiklen om syvmileskridtet, og hold da op hvor er det ringe. Jeg forstår godt, at det er let at viderebringe en Pressemeddelelse, men det er vel tilladt, at læse den før udgivelse? Jeg har nu læst den 3 gange, og er ikke blevet ret meget klogere, ud over, at blive ret så misfornøjet med de rigtig mange stave- og ordfejl, der er i artiklen. Prøv lige at læs og forklar mig følgende sætning: "som giver golfspillere med en dominerende blanding af længde, fart og feel." Der er noget vås, og vel blot en dårlig google-translate, som ikke giver mening og kun spilder folks tid!!!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer