Puma fejrer forårets komme med Experience Collection | Golf.dk
Experience Polo i grøn og grå.

Foto: Puma

Bryson DeChambeau i Thirteen Polo.

Foto: Puma

Eleven Polo.

Foto: Puma

Twelve Polo.

Foto: Puma

Rickie Fowler i grøn Experience Polo.

Foto: Puma

Thirteen Polo.

Foto: Puma

Puma fejrer forårets komme med Experience Collection

07/04 - 2020 | Pressemeddelelse

Normalt starter foråret for golfspillere, når US Masters spilles. Nu i disse coronatider må vi lede efter andre forårstegn, og intet er vel tydeligere, end når blomsterne titter frem i grøfter og rabatter. Så med en kollektion fuld af farverige blomster hilser Puma foråret og åbne golfbaner velkommen.

Experience Collection er en del af Pumas Game That Travels – en serie minikollektioner, som er inspireret af steder og baner, hvor tourens største turneringer spilles. Just Experience Collection har hentet sin inspiration fra tre af verdens mest kendte golfhuller: 11., 12. og 13. på Augusta National. Hullerne er opkaldt efter forskellige blomster, og det er disse blomster, der danner mønstre på de forskellige modeller.

Eleven Polo har derfor et mønster af White Dogwood, Twelve Polo prydes af Golden Bell – også kaldet forsythia, og Thirteen Polo har smukke azaleaer overalt. For en golfspiller bliver det ikke mere forår end dette. Ja, det skulle da lige være, hvis alle blomsterne blev slået sammen i ét mønster, og det er præcis, hvad der er blevet gjort i Experience Polo, Jacket, P Cap og skoen ProAdapt. Her kan du vælge mellem et lidt mere vovet tryk i grønt eller et mere underspillet i gråt.

Du kan se modellerne ovenfor. Priserne er som følger i danske kroner.
Polos: 599  
Experience jacket: 699
P Caps 699
ProAdapt Experience 1.499

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer