Puk Lyng Thomsen og Marcus Hansen får Santander Talentudviklingsprisen | Golf.dk
Puk Lyng Thomsen modtog personligt sin pris.

Foto: Dansk Golf Union

Puk Lyng Thomsen og Marcus Hansen får Santander Talentudviklingsprisen

17/03 - 2017 | Dansk Golf Union

De to danske golftalenter Puk Lyng Thomsen og Marcus Hansen modtog fredag aften hæder i form af Santander Talentudviklingsprisen for deres fornemme resultater og udvikling i 2016. Santander Talentudviklingsprisen består af 25.000 kroner som de hver modtager og kan bruge til at udvikle deres golfkarrierer.

- Vi elsker at arbejde med talent og er en ydmyg og stolt sponsor for Talentudviklingsprisen 2017, sagde Bo Jakobsen, direktør for Santander Consumer Bank, der er Dansk Golf Unions hovedsponsor.

Begge prismodtagere havde store sæsoner i 2016, hvor de blev danmarksmestre i slagspil. Puk Lyng Thomsen blev desuden individuelt nummer to ved VM i Mexico. Hun lykkedes også med at få tourkort til Ladies European Tour, omend hun har valgt at frasige sig det for at bevare sin amatørstatus i 2017.

- Begge spillere evner begge at præstere, samtidig med, at de modtager nye input og arbejder langsigtet, sagde Lars Broch Christensen, bestyrelsesmedlem i Dansk Golf Union i sin begrundelsen af valget af de to.

Valget af de to spillere er foretaget af Dansk Golf Unions trænerteam.

Marcus Hansen havde ikke mulighed for at være til stede, da priserne blev uddelt ved Dansk Golf Unions årlige Temamøde i Kolding. Han spiller turnering i Italien, men takkede for prisen i et båndet klip.

- Jeg vil bruge pengene på at komme videre med mig selv, spille flere turneringer i udlandet og udvikle mig selv, sagde Marcus Hansen.

Puk Lyng Thomsen tog personligt imod hæderen.

- I år vil jeg kombinere LET Access med udenlandske turneringer og vil muligvis i slutningen af året prøve at kvalificere mig til Ladies European Tour eller måske den amerikanske LPGA Tour. Så prisen vil gøre en stor forskel, sagde Puk Lyng Thomsen umiddelbart efter overrækkelsen.

Marcus Hansen og Puk Lyng Thomsen er begge 18 år gamle. Han er tilknyttet Furesø Golfklub, mens Puk Lyng Thomsen spiller i Frederikshavn.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer