Puk Lyng Thomsen klar på college | Golf.dk

Puk Lyng Thomsen klar på college

12/04 - 2018 | Martin Rahbech

Som nummer 17 på amatørernes verdensrangliste er talentet og potentialet hos 19-årige Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn jo bevist.

Nu er hun klar til næste etape i karrieren. Hun får studenterhuen på senest 27. juni, og hun starter til august på college, og valget er faldet på Florida State University.

-Jeg ser meget frem til at starte. Jeg kan forbedre mig som spiller, for der er gode spillere, gode turneringer. Jo mere pres, der er på og jo mere konkurrence jo mere kan jeg forbedre mig. Jeg har jo præsteret i Europa, og nu er næste step for mig USA, fortæller Puk Lyng Thomsen til Golf.dk 

Hun besøgte sit nye college tidligere på året, og det har givet hende en god fornemmelse.

- Det var en god oplevelse. Jeg følte mig allerede lidt hjemme, og alle var bare rigtig søde. Min mavefornemmelse var bare rigtig god, så jeg er sikker på, det bliver en god oplevelse, siger Puk Lyng Thomsen.

Udfordringen med at skifte Frederikshavn ud med Florida tager hun stille og roligt.

- Det tager jo ikke meget længere at flyve fra Florida til Europa end at tage toget fra Frederikshavn til København. Jeg har jo også spillet rundt omkring i Europa, siden jeg var 13-14 år. Jeg kan jo også tage hjem på besøg fra college hver fjerde måned, så det tager jeg stille og roligt, siger Puk Lyng Thomsen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer