Puk Lyng Thomsen kørte sejren hjem | Golf.dk
Det blev ikke til en ny fransk titel for Puk Lyng Thomsen i denne omgang.

Foto: Brian Rasmussen

Puk Lyng Thomsen kørte sejren hjem

14/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Det er ikke til at komme uden om. Puk Lyng Thomsen er Danmarks klart bedste amatørspiller på damesiden. Frederikshavneren har startet året med tre internationale topresultater, hvilket har bragt hende frem til 25. pladsen på verdensranglisten (som nummer 98 er Malene Krølbøll den eneste anden dansker i top-200), men hun skulle have hjemlig jord under fødderne, før det blev til en sejr i 2017.

Den kom i Korsør Golf Klub, DGU Elite Tour 1 blev afviklet denne weekend. Landsholdsspilleren førte med fire slag inden søndagens afgørende 18 huller, og selvom det ikke blev til en eneste birdie og dagens score løb op i 77 slag, så var der aldrig tvivl om udfaldet. 

Med en samlet score i +4 sluttede Lyng Thomsen to slag foran Stephanie Astrup (75) med Cecilie Finne-Ipsen (73) på tredjepladsen i +7.

Det var anderledes tæt blandt herrerne i Dragsholm Golf Club. Anders Emil Ejlersen førte efter lørdagens 36 huller, men han faldt tilbage med en 76'er søndag. Dermed var der dækket op til forfølgerne, og de serverede en hæsblæsende finale.

Oskar Ambrosius brugte 70 slag, Nicolai Oxenbøll og Oliver Snedker Jespersen var rundt i par 72 og Nicolai Højgaard blev noteret for 73 slag. Dermed sluttede alle fire i -2 for de 54 huller, og derfor måtte der omspil til for at afgøre tingene. 

Højgaard havde den dårligste score på dagen, men spilleren fra Gyttegaard var skarpest i overtiden og kunne i sidste ende kåres til vinder.

Drengenes turnering blev spillet i Harekær, og der vandt Sebastian Frederichsen fra Asserbo i +5 med et enkelt slag ned til Jonas Thygesen.

Resultatet blandt damer og piger.
Resultatet blandt herrer.
Resultatet blandt drenge.

User Comments:

 • Det er hvem der spille i

  16/05 - 2017 | René Neumann

  Det er hvem der spille i hvilke rækker - Girls Only Tour blive nævnt, hvilket er godt, men det er bare ikke de piger der nævnes, som blev #1 og #2 i Girls Only - "Marie-Louise Tommerups score i +16 rakte til en sejr på to slag ned til Smilla Tarning Sønderby i Girls Only Tour 1 turnering, som også blev spillet i Korsør." - Marie-Louise Tommerup og Smilla Sønderby spillede i DGU Elite Tour Piger og ikke i Girls Only Tour... men det er der andre, der gør - hvis du forstår ;-)

 • Hvad er der galt @René Neumann?

  15/05 - 2017 | Thomas Aaris Liltorp

  Hej René. Vi arbejder altid på at blive bedre, men jeg kan ikke spotte hvad der er rodet rundt i. Hvad er fejlen? :-) Mvh, DGU / Thomas Liltorp

 • Endnu en gang roder I rundt i

  14/05 - 2017 | René Neumann

  Endnu en gang roder I rundt i det... hvor er det ærgerligt

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer