Publikumsfavoritten Rickie Fowler starter stærkt | Golf.dk
Rickie Fowler nyder at være i Mexico, og han har meldt sig ind i topkampen efter første runde

Foto: Getty Images

Publikumsfavoritten Rickie Fowler starter stærkt

10/11 - 2017 | Martin Rahbech

Der er garanti for opbakningen til den 28-årige amerikaner Rickie Fowler, når han stiller til start på PGA Tour. 

Han har aldrig været til start i Mexico før, man han kom med sin kæreste frem til Mayakobai i lørdags og nød omgivelserne med den flotte strand, indtil han tirsdag startede træningen mod turneringen ved OHL Classic at Mayakoba

Det er Rickie Fowlers første turnering siden Presidents Cup i starten af oktober, og han åbnede med en bogeyfri 65’er (-6) med tre birdies på sine fem sidste huller.

- Det var rart at gøre en hæderlig runde til en rimelig god en. Kan jeg gå en lignede runde i morgen, så ser det fornuftig ud inden weekenden, sagde Rickie Fowler

Patton Kizzire gjorde en fantastisk runde til et virkelig god runde, da han spillede sin åbningsrunde i 62 slag (-9), men han sluttede på 18. hul med rundens eneste bogey.
Han blev i sidste uge nummer fire ved Shriners Hospitals for Children Open og i sin forrige turnering nummer 10 ved Sanderson Farms Championship.

- Jeg har spillet godt på det seneste og egentlig hele året. Men det handler om at få det hele til at klikke på samme dag, og det gjorde jeg i dag, sagde Patton Kizzire efter sin næsten fantastiske runde.

Han har to slag til Vaughn Taylor og tre slag til Rickie Fowler og Brandon Harkins

Turneringen kan ses på C More Golf.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer