Pro-Am turnering hjælper unge professionelle golfspillere | Golf.dk
Benjamin Poke kom stærkt igen i finalerunden i Australien.

Foto: Brian Rasmussen

Pro-Am turnering hjælper unge professionelle golfspillere

03/09 - 2019 | Pressemeddelelse

Traditionen tro er det igen i år Søllerød Golfklub, som sætter scenen for Danmarks største Pro-Am turnering, der afholdes for 14. år i træk. Dagen er med til at give unge golfspillere en økonomisk hjælpende hånd, da golf som bekendt en dyr sport med mange udgifter til turneringer og rejser.

Der er altså oplevelser at hente og meget på spil, når nogle af Danmarks mest talentfulde unge golfspillere mødes og dyster om præmiesummer for 662.000 kr., der er sponsoreret af en række sponsorater fra det danske erhvervsliv.

Holdene består af én pro’er og tre amatører, og under vingerne og coaching af pro’en skal holdet sammen kæmpe om en sejr. Det er en unik kombination, hvor pro’en og amatørerne er afhængige af hinanden i kampen om at ende som dagens vindere. 

Sidste års helt store vinder blev Benjamin Poke, der afsluttede dagen med i alt 87.125 kr. Han er igen i år at finde på deltagerlisten, og The Hurdle er for ham en dag i verdensklasse. 

- Det har betydet rigtig meget for mig at få lov til at være med til The Hurdle. Turneringer som denne kan gøre en stor forskel for spillere som mig, og sidste års præmie har givet mig mere ro og mulighed for at deltage i mange turneringer, siger Benjamin.

- Hele setup’et fungerer godt, og amatørerne har er en god forståelse for, hvad der er på højkant for os pro’er, så alle gør deres bedste. De har også en god golfpli, og uden dem ville The Hurdle ikke eksistere, så stor cadeau til dem, fortsætter Benjamin.

Turneringens set-up består som vanligt af en Pro-AM hold- og en Pro individuel turnering samt en Shoot-out på Par 3-banen. Præmiesummerne ligger i år på henholdsvis Pro-AM – 75.000 kr., Pro individuel – 50.000 kr. og Shoot-out – 50.000 kr. 

På deltagerlisten ses flere navne, der er at finde på ranglisterne fra European, Challenge og Ecco Touren så som JB. Hansen, Benjamin Poke, Martin Leth Simonsen, Mark Hastrup, Rasmus Højgaard, Nicolai Højgaard, Marcus Helligkilde, Nicolai Tinning, Oliver Suhr og Mathias Gladbjerg. 

The Hurdle 2019 afholdes mandag den 9. september med gunstart kl. 9.30 i Søllerød Golfklub, Brillerne 9, 2840 Holte. Alle interesserede er velkomne og der er gratis entré. The Hurdle udspiller sig i krydsfeltet mellem pro’er og øvede amatører, hvor førstnævnte coacher de tre amatører, de spiller sammen med – så de som hold kan hive en sejr hjem.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer