Privatlivet vandt over coachingkarrieren | Golf.dk
Victoria Stefansen og hendes mand.

Foto: Privat

Privatlivet vandt over coachingkarrieren

12/12 - 2017 | Martin Rahbech

Det har været en spændende udvikling i USA for Victoria Stefansen med rødder i Rørvig og Furesø Golfklub.
 
Hun var en del af landsholdet og gik efter udvikling på college. Her studerede hun og spillede med succes på Iowa State University.

Hun fortsatte med en coachingkarriere og var senest i tre år ved Coastal Carolina som Assistant Women's Golf Coach.

Tidligere var hun to år på University of Delaware som coach.

Nu er hun rykket tilbage til Iowa, men coachingkarrieren er på pause.

- Jeg er ikke coach mere, da min mand og jeg fik en super mulighed for at flytte tilbage til Iowa til familie og venner. Vi bor nu i Iowa og skal stifte familie. Jeg elskede at coache, men ville gerne være tættere på Iowa. Det kan være meget svært at stifte familie, når vi rejste cirka 100 dage om året plus arbejde syv dage om ugen, fortæller Victoria Stefansen til Golf.dk

Som aktiv spiller præsterede hun på et højt og stabilt niveau, men kroniske problemer med sine knæ forhindrede en professionel karriere, men det har alligevel været en professionel karriere med golf, og det er ikke nødvendigvis forbi.

- Vi bor nu 10 minutter fra min gamle skole, så det er lidt sjovt. Skulle et coaching job åbne sig, kan jeg ikke sige nej til en ansøgning, men nu arbejder jeg for et ejendomsmæglerfirma, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden byder, fortæller Victoria Stefansen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer