Pragtpræstation i paradis | Golf.dk
Jeff Winther spillede solidt på Glemdower GC og nu venter en spændende finaledag

Foto: Getty Images

Pragtpræstation i paradis

04/12 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Jeff Winther var feltets med afstand bedste spiller søndag i Mauritius, og Joachim B. Hansen fik et flot resultat med fra Australien trods skønhedsfejl i finalen.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Jeff Winther
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 14 i AfrAsia Bank Mauritius Open (European Tour)
Efter at have klaret sig imponerende flot gennem tourskolen skulle Jeff Winther videre til paradisøen Mauritius for at spille den nye sæsons første European Tour-turnering for hans vedkommende. Og fra en placering i den bløde ende af finalefeltet gik Jeff Winther birdie-amok søndag, hvor han gik en 64’er og var tre slag bedre end feltets næstbedste spiller. Det gav selvsagt et massivt avancement og en mere end godkendt start på den nye toursæson.

2. Joachim B. Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 15 i Australian PGA Championship (European Tour)
Joachim B. Hansen var eneste dansker i feltet ved den australske Gold Coast, og han holdt i den grad fanen højt. Med to solide runder før weekenden var der lagt op til et top 10-resultat til Hillerød-spilleren, men ni bogeys og en dobbeltbogey i weekenden satte en stopper for den plan. Hansens 23 birdies viste dog, at der er masser at bygge videre på frem mod næste sæson.

3. Anders Hansen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 59 i AfrAsia Bank Mauritius Open (European Tour)
Anders Hansen fik en flot start på turneringen i Mauritius, da han med to fine runder i 60’erne kørte sig i stilling til endnu et topresultat til samlingen. Desværre kom der grus i maskineriet i weekenden, hvor to sløje runder i 75 og 74 slag sendte den rutinerede dansker ned i bunden af finalefeltet.

4. Mads Søgaard
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 1 i La Cañada (Gecko Tour)
Mads Søgaard har været hårdt ramt af skader gennem de sidste par sæsoner, og det er helt naturligt gået ud over stabiliteten for den 24-årige Søgaard, der snuppede en imponerende 6. plads i Made in Denmark for et par år siden. Nu er han forhåbentlig ved at være tilbage på fuld styrke – og hvis man skal dømme ud fra hans knusende sikre sejr på Gecko Touren med fire slag ned til nærmeste konkurrent, kan 2018-sæsonen komme til at stå i genopbygningens tegn for det danske talent.

5. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 36 i DP World Tour Championship (European Tour)
I sæsonfinalen på European Tour er der store penge på spil, men Thorbjørn Olesen fik ikke sat det ønskede aftryk på turneringen. Han kom skævt fra start med en 74’er, og selvom han kom pænt igen med birdiespækkede runder især fredag og lørdag, måtte han nøjes med en 36. plads i sæsonens sidste turnering.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer