Poke snupper flot 9. plads i Portugal | Golf.dk
Der ligner mere og mere at vi kommer til at se Benjamin Poke som en fast del af europatouren i næste sæson.

Foto: Getty Images

Poke snupper flot 9. plads i Portugal

15/09 - 2019 | Jakob Schmidt

Det var lidt af et comeback da Benjamin Poke sluttede af med at lave tre birdies, en par og en bogey på de sidste fem huller. Stillingen var nemlig rigtig tæt og kun to slag var forskellen på en 5. og en 17. plads.

Den 27-årige dansker startede ellers ud med en bogey på hul 3, men med to hurtige birdies på de efterfølgende to huller, var han tilbage i kampen om at få endnu en top ti placering i denne sæson.

Det lykkedes lige akkurat, da han i samlet -9 delte 9. pladsen med fem andre. Derfra var der dog langt op til førstepladsen som polske Adrian Meronk tog i samlet -15.

Poke har været stabilt spillende hele sæsonen igennem, hvilket gjorde at han kun skulle have en 3. plads i den portugisiske turnering, for at sikre sig et europatourkort til næste sæson.

Det skete desværre ikke, men mon ikke at lykkedes Poke at sikre sig kortet i en af de kommende turneringer.

En anden der lykkedes med netop at sikre sig kortet var den polske vinder Adrian Meronk. Han skrev samtidig historie, da han blev den første polak nogensinde til både at vinde en turnering på Challenge Touren samt at sikre sig et europatourkort.

- Jeg kunne ikke være mere stolt af mig selv for at være den første polske vinder på Challenge Touren, sagde Meronk efter sejren.

Eneste anden dansker der havde klaret cuttet var Oliver Hundebøll, der med en runde i par, endte på en delt 31. plads.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer