Poke holder sig tæt på toppen i Portugal | Golf.dk
Benjamin Poke ser ud til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt.

Foto: Brian Rasmussen

Poke holder sig tæt på toppen i Portugal

13/09 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Det kan godt være, at Benjamin Poke ikke er så kendt i brede golfkredse som Huldahl, Højgaard, Haastrup, Leth Simonsen og andre danske konkurrenter på challengetouren.

Men sjællænderen har opdrift på ranglisterne, båret af en stabilitet, som de fleste af hans konkurrenter godt kunne tænke sig.

Han har nu klaret ti cuts i sine sidste 13 turneringer. Således er han stabil også i Portugal, hvor runder i 71 og 70 slag på Morgado Golf & Country Club er nok til -3 for turneringen og en 16. plads

Turneringen føres af walisiske Rhys Enoch, der er 9 under par. 

Lige nu er Benjamin Poke fra CGC i Vallensbæk omkring 13.000 euro fra en plads blandt de 15, som opnår et kort til europatouren. Det svarer omtrent til, hvad en enkelt 3. plads på challengetouren ofte giver. Så hvis Poke kan holde stilen i weekenden og over de næste seks uger, så er håbet i allerhøjeste grad i live.

Den eneste anden dansker, der har klaret cuttet, er den nyprofessionelle Oliver Hundebøll Jørgensen fra Silkeborg, som for nylig fik en række invitationer til challengetouren efter blandt andet at have vundet en turnering på ECCO Tour.

Hundebøll er en enkelt under par for turneringen, hvilket er nok til en foreløbig 34. plads

Marcus Helligkilde, Mark Haastrup, Jeppe Huldahl og Rasmus Højgaard missede alle cuttet.

 

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer