Poke bedste dansker i Portugal | Golf.dk
Benjamin Poke er bedste dansker i Portugal

Foto: Brian Rasmussen

Poke bedste dansker i Portugal

12/09 - 2019 | Henrik Søe

Sæsonen på challengetouren nærmer sig efterhånden opløbsstrækningen. Med fem ordinære turneringer tilbage på kalenderen vil et topresultat lune, inden det hele spidser til og de 15 europatourkort skal fordeles. 

I denne uge stiller syv danskere til start på Morgado G&CC på Algarve i Open de Potugal i forsøget på at hente vigtige point til Road to Mallorca, men ingen af dem fik en decideret drømmestart. 

Benjamin Poke kom bedst afsted med en runde i 71 (-1) og placerer sig på en 24. plads - fem slag fra den førende svensker Henrik Sturehed. Markus Helligkilde og Oliver Hundebøll er nummer 39 efter runder i par, mens Nicolai Tinning, Mark Haastrup og Jeppe Huldahl ligger på 61. pladsen efter runder i 73 (+1). Feltets sidste dansker, Rasmus Højgaard kom rundt i 75 (+4) og skal ud og levere fredag, hvis han skal med til weekenden. 

Endemålet er naturligvis en plads i top 15 ved sæsonafslutningen, men en top 45-placering på ranglisten giver adgang til sæsonfinalen, hvor der er så mange penge på spil, at der kan vendes op og ned på det meste. Inden denne uges turnering er ingen danskere i top 15, men fire har dog foden indenfor i top 45: Rasmus Højgaard (22), Martin Leth Simonsen (23), Benjamin Poke (36) og Mark Haastrup (43). 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer