Poke øjner top ti placering på Challenge Touren | Golf.dk
Benjamin Poke spiller godt under de sydlige himmelstrøg i Portugal, hvor sommervarmen stadig raser.

Foto: Brian Rasmussen

Poke øjner top ti placering på Challenge Touren

14/09 - 2019 | Jakob Schmidt

Benjamin Poke er så småt ved at spille sig varm i den Portugisiske turnering på Challenge Touren. Lørdag formåede han at spille sig tre slag under par og dermed op på en delt 14. plads.

Hans stabile spil fortsatte lørdag omend at runden også bød på tre bogeys. Med seks birdies til at gøre op med det, ligger Poke sig i en gunstig position inden turneringen afgøres i morgen.

Benjamin Poke kan dermed allerede i morgen sikre sig et europatourkort til næste sæson, hvis blot han ender i top 3. En bedrift der er inden for rækkevidde, hvis alt flasker sig for danskeren i søndagens finalerunde.

Turneringen, der spilles på det sydligste portogisiske fastland i Morgado Golf & Country Club, afholdes for tredje gang, og det var blandt andet i denne turnering at Matt Wallace sikrede sig sit europatour kort i 2017, da han vandt den turnering.

Den anden dansker der også klarede cuttet i turneringen, Oliver Hundebøll, havde også en god dag på kontoret. Hans runde i 70 slag, med en eagle på 10'ende, bragte ham otte pladser op af leaderboardet til en delt 26. plads.

Turneringen føres af fire spillere i -10, og med yderligere fire spillere i -9, kan alt ske i morgen når vinderen skal findes.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer