Pludselig på den grønne gren | Golf.dk
Lasse Jensen kan garantere sin plads i top-100 på Race to Dubai denne uge.

Foto: Getty Images

Pludselig på den grønne gren

07/02 - 2017 | Claes Meldal

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Lasse Jensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i Dubai Desert Classic (European Tour)
Efter fire missede cuts i starten af 2017-sæsonen på European Tour er Lasse Jensen pludselig på den grønne gren. Jensen leverede en gevaldig overraskelse i Dubai med fire solide runder i stærk vind, ikke mindst ved at levere feltets bedste finalerunde med en eminent 65’er. Det gav ham en delt 3. plads, kun overgået af Garcia og Stenson – og Jensen er nu allerede halvt i mål med sin sæsonindtjening for at sikre sig endnu et år på touren.

2. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 18 i RACV Gold Coast Challenge (Australian Ladies Professional Golf)
Målet for Nanna Koerstz Madsen i Australien var at finde turneringsrytmen efter masser af træning, men ingen turneringer på det seneste. Missionen lykkedes, da stjernen fra Smørum klarede sig fint gennem de tre runder og sluttede på en 18. plads med ganske solidt spil.

3. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 27 i RACV Gold Coast Challenge (Australian Ladies Professional Golf)
Emily Pedersen skulle ligeledes i aktion i Australien for at forberede sig til et stort turneringsår, og hun kom pænt i gang down under. Forholdene var alt andet end nemme, men Pedersen fik vredet en 27. plads ud af anstrengelserne. Otte bogeys, to dobbeltbogeys og en triplebogey vidner dog om, at hun ikke har ramt topformen endnu.

4. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 5
Seneste resultat: Nr. 32 i Dubai Desert Classic (European Tour)
I sidste uges Qatar Masters fyrede Thorbjørn Olesen en fremragende finalerunde af og avancerede kraftigt i finalefeltet. Og minsandten om Olesen ikke gentog kunststykket i Dubai i går. Han lå på en ydmyg 54. plads, blandt andet efter en barsk 2. runde i 76 slag, men han gik en fantastisk flot finalerunde i 68 slag, hvilket var nok til at løfte ham op på en 32. plads.

5. Therese O’Hara
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 31 i Pure Silk Bahamas LPGA Classic (LPGA Tour)
Therese O’Hara havde overordentligt svært ved at sætte fire gode runder sammen, sidst hun befandt sig på LPGA Touren. I 2017 ser det ud til at gå bedre. O’Hara lavede blot fire bogeys i hele turneringen på Bahamas og viste helt generelt, at hun er klar til de store udfordringer, som LPGA Touren stiller spillerne over for i hver eneste turnering.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer