Players Championship aflyst | Golf.dk
PGA Touren samt alle organisationens mindre tours er blevet suspenderet frem til april.

Foto: Getty Images

Players Championship aflyst

13/03 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Nogle ting er vigtigere end golf. Den konklusion nåede PGA Touren frem til efter første runde af The Players Championship på TPC Sawgrass i Florida. Corona-virus har allerede bragt europatouren i knæ; LPGA Touren er blevet ramt af aflysninger; og nu, under selve tourens flagskibsturnering, må også PGA Touren overgive sig.

Første runde nåede at blive spillet, og Hideki Matsuyama nåede at lægge sig i spidsen med en suveræn 63'er, inden der blev truffet beslutning om at indstille turneringen og sende deltagere og tilskuere hjem.

Det er ikke kun Players Championship, som bliver offer for Corona-virus. Alle turneringer frem til femte april er blevet aflyst. Det er ugen inden The Masters.

Her pressemeddelelsen oversat:

- Det er med beklagelse, at vi annoncerer aflysningen af Players Championship.

- Vi har også besluttet at aflyse alle PGA Tour-turneringer – på alle vores tours – i de kommende uger, til og med Valero Texas Open.

- Fra starten har vi lovet at være ansvarlige og være betænksomme og åbne omkring vores beslutningsproces. Vi gjorde alt i vores magt for at skabe et sikkert miljø for vores spillere i håb om at kunne fortsætte begivenheden til ugens afslutning, og vi bestræbte os på at give vores fans et tiltrængt pusterum fra det nuværende klima. Men på dette tidspunkt – og som situationen fortsætter med at ændre sig hurtigt – er det rigtige at gøre for vores spillere og fans at sætte tingene på pause.

PGA Touren holder pressemøde klokken 14.00 dansk tid.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer