Planen holder for Peter Bæk | Golf.dk
Peter Bæk vandt en sikker sejr ved DGU Elite Tour II foran Oskar Ambrosius og Mads Langkilde

Planen holder for Peter Bæk

12/06 - 2017 | Martin Rahbech

Peter Bæk har lagt en plan for sin karriere. Kort sagt er han stadig amatør, men han bruger meget tid på ECCO Tour for at give sig de bedste muligheder, når han vælger at turne pro.

Hans balance fungerede stærkt i weekenden, da han i sikker stil vandt DGU Elite Tour II, der blev spillet på Hvide Klit Golfklub.

Han åbnede perfekt på sine første ni huller, som han spillede i -5, og det var et godt udgangspunkt for resten af turneringen, som han spillede i samlet -4 otte slag foran Oskar Ambrosius på andenpladsen og 12 slag foran Mads Langkilde på tredjepladsen.

- Jeg spillede meget strategisk og holdt mig meget til en plan. Jeg var meget tålmodig og holdt mig til min gameplan. Det var en god udfordring for mig. Banen stod helt fantastisk, og selv om jeg måske havde lidt højere forventninger er jeg tilfreds med resultatet, siger Peter Bæk til Golf.dk

Mandag morgen fortsatte han balancen og tog turen 20 minutter fra sit hjem i Odense til Langesø Golfklub for at spille Pro-Am til Tinderbox Charity Challenge – by Agger Foundation.
Mandag aften var han med ved Charity Dinner på Langesø Slot.

- Jeg tror, det bliver en kanon aften og en kanon turnering. Jeg lærer nogle nye mennesker at kende, og jeg møder nogle mennesker, som jeg kender i forvejen, for selv om det ikke er min hjemmebane på Langesø Golfklub, så er det jo tæt på Odense, siger Peter Bæk, der er medlem i Odense Eventyr.

Han har spillet fem turnering på ECCO Tour, og spillede sig til sit bedste resultat, da han blev nummer otte ved Jyske Bank PGA Championship i Silkeborg-Ry Golfklub.

Det sendte ham frem til 78. pladsen på Golfbox Nordic Golf League Ranking.

- Jeg er glad for min placering i Silkeborg, men jeg er ikke tilfreds med mit spil. Mit mål er at komme i top 70 på ranglisten, for det giver en fuld kategori til næste sæson, og det er jo afgørende, når jeg turner pro, siger Peter Bæk, der har en plan for resten af sæsonen, som selvsagt kan ændre sig.

- Jeg prioriterer Nordic League forholdsvis højt, men i weekenden prioriterede jeg så min amatørkarriere. Det handler også om at spille turneringer, når min træning kører godt, og jeg skal have gode runder på papiret. Men jeg kan godt mærke efter, at der skal føles en god mening med det, jeg gør, siger Peter Bæk, der håber på, at han når at spille EM både individuelt og for hold inden han tager næste skridt i karrieren.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer