Ping klar med banebrydende damesæt fra driver til putter | Golf.dk
Ping G Le2 driver.

Foto: Ping

Ping G Le2 jern.

Foto: Ping

Ping G Le2 Echo putter.

Foto: Ping

Ping klar med banebrydende damesæt fra driver til putter

02/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Teknologiske landvindinger, lettere jern og køller, udvidede muligheder ved fitting og førsteklasses materialer er alle dele af Pings nye G Le2 serie, den bedste dameserie i firmaets historie. Det fulde sæt af jern, køller og puttere er i handlen hos autoriserede Ping-forhandlere fra 18. juli og kan allerede nu forudbestilles.

- G Le2 fortsætter vores mål om at tilbyde damespillere på alle niveauer topudstyr optimeret til deres svinghastigheder. Vi fokuserede på at skabe udstyr med lavere vægt for at sikre bedre feel svinget igennem. Vi integrerede vores omfattende viden om materialer og produktionsmetoder med vores gennemprøvede designteknologier for at levere målbare forbedringer sættet igennem. På samme tid ønskede vi at præsentere de nye køller på en visuelt tiltalende og selvtillidsgivende måde. Vi er ekstremt begejstrede over resultatet og ser frem til at bringe G Le2 serien ud til damespillere verden over, udtaler Stacey Pauwels, som er vicepræsident for Ping og barnebarn til firmaets grundlæggere, Karsten og Louise Solheim.    

Lettere, hurtigere og mere tilgivende driver
Den næste generation af golfspillets bedst præsterende damedriver maksimerer tilgivenhed og længde gennem et højere MOI, hurtigere slagflade og lavere vægt. Titaniumhovedet har en rundere og mere aerodynamisk form for hurtigere svinghastigheder. En tynd, smedet T9S+ slagflade er gjort mere fleksibet og optimeret til damers svinghastigheder for højere boldhastighed og forbedrede launch-betingelser. Hæl-vægtning hjælper med at sikre en mere lige boldflugt og mindre turbolators hjælper ved adresseringen. En ny letvægtshosel har otte positioner, så loftet kan justeres halvanden grad op eller ned. 

Pris: 3.299 kroner.

Justerbare fairwaykøller med højere udgangsvinkel og hurtigere slagflader 
En tyndere, hurtigere C300 stålslagflade, et betydeligt højere MOI og en hosel med otte indstilllingsmuligheder adskiller G Le2 fairwaykøllerne fra forgængeren. Den øgede boldhastighed fra teknologien i slagfladen øger længden på slagene, og køllernes lavere profil giver højere boldflugt med øget tilgivelse. Lavere vægt gør det nemmere at svinge køllen med højere hastighed for et længere og mere lige resultat. Indre vægtning promoverer boldflugt fra højre til venstre. Køllerne kommer i 3-wood, 5-wood, 7-wood og 9-wood.

Pris: 2.099 kroner.


Lettere, længere og mere præcise jern
G Le2 jernene er præcise og tilgivende og benytter COR-Eye teknologi med et dybt hulrum for at øge slagfladens fleksibilitet for øget boldhastighed og højere slag. Et vægtlod i tungsten i tåen på jernene øger MOI med 10 procent for større tilgivelse, mens der også er skabt god feel og lyd ved træffet. Sættet er tilgængeligt fra 6-jern til sandjern.

Pris pr. jern: 1.099 kroner.

Hurtigere slagflade og højere boldflugt i hybridkøller med flere fittingmuligheder
En tyndere, hurtigere CarTech Custom 455 slagflade og reduceret vægt betyder højere boldhastighed, mens et lavere tyngdepunkt hjælper med at øge MOI for at sende bolden højt til vejrs med øget tilgivelse. Tilføjelsen af en 34 graders 7-hybrid udvider fittingmulighederne for kvinder, som foretrækker hybridteknologi frem for et jern. Tilgængelige fra 4-7.

Pris: 1.549 kroner. Hvis hybridkøllerne købes sammen med et jernsæt (minimum fem jern) koster hybridkøllerne det samme som jernene, 1.099 kroner.

Justerbare puttere med feel og tilgivenhed

Forbedret feel og tilgivenhed og et nyt skaft med justerbar længde forbedrer præstation og fittingmuligheder i tre nye G Le2 puttere – Anser (blade), Shea (mid mallet) og Echo(mallet). Et insert med TR teknologi sikrer præcision og forbedret feel i træføjeblikket samtidig med kontrol til at give mere ensarterede resultater putt efter putt. Skaftet er nemt at justere i længder mellem 31 og 35 tommer. Et nyt og blødere PP59 midsize grip forbedrer feel og  komfort.

Lettere skafter
Pings ULT240 Lite og Ultra Lite grafitskafter er standard gennem hele G Le2 familien og bidrager til at sænke vægten, samtidig med at køllehastigheden stiger og boldflugten bliver højere.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer