Ping introducerer Glide 3.0 wedges | Golf.dk
De forskellige modeller af Ping Glide 3.0.

Foto: Ping

Den letgenkendelige Eye2 form er tilbage i Pings nye Glide 3.0 serie.

Foto: Ping

Ping introducerer Glide 3.0 wedges

20/07 - 2019 | Pressemeddelelse

I udviklingen af de nye Glide 3.0 wedges havde PINGs ingeniører en grip-til-grind tilgang, hvor alle komponenter blev redesignet for at skabe en wege med mere spin, større tilgivenhed og alt i alt en lettere wedge, der kommer i flere forskellige grinds for at sikre, at spilere på alle niveauer kan få den helt rigtige model.

De tour-testede Glide 3.0 wedges er allerede nu tilgængelige som custum fitting og pre-order. 

- I Glide 3.0 serien har vi gjort vores wedges attraktive for en større gruppe spillere ved at skabe flere valgmuligheder. Vores mål med designet var at skabe wedges med mere spin, som ser godt ud, og som er mere tilgivende, tilsat den forbedrede feel fra vores andre gennemtestede teknologier. Hver eneste detalje i Glide 3.0 er designet til at forbedre præstationen i det korte spil - alt lige fra et længere grip, så man kan grippe længere ned, til Hydropearl 2.0 chrome-belægningen, der hjælper køllen til at glide gnidningsfrit gennem græsset, udtaler udtaler Ping præsident, John K. Solheim.  

Den nye serie har allerede bevist sig i stand til at levere varen på højeste niveau. I wedgens debut-uge på PGA Touren brugte Nate Lashley en Glide 3.0 på vej mod karrierens første sejr i Rocket Mortgage Classic. 

Glide 3.0 kommer i fire forskellige modeller:

Standard Sole (SS) (46°/12°, 50°/12°, 52°/12°, 54°/12°, 56°/12°, 58°/10°, 60/10°)
En mid-bounce sål med en afrundet hæl. Præsterer enestående under en række forskellige forhold og passer til de fleste spillere. 

Wide Sole (WS) (54°/14°, 56°/14°, 58°/14°, 60/14°)
Den mest tilgivende af de fire wedges i interaktion med jorden. Anbefalet til spillere med en stejl angrebsvinkel, som typisk spiller i bløde forhold.

Eye2 (54°/10°, 56°/10°, 58°/8°, 60°/8°)
Med den høje tå, som Karsten Solheim for små 40 år siden var pioner inden for, matcher wedgen den originale Eye2 med en smal hosel transition, hvilket giver den ultimative performance ud af bunkeren og ideelt touch omkring green.

Thin Sole (TS) (58°/6°, 60°/6°)
Hjælper med præcis shot-making og versatilitet fra et hårdt underlag. En ekstremt løftet hæl med en Ping WRX-inspireret bounce. Ideel til faste forhold og spillere med en flad angrebsvinkel.

- Glide 3.0 er en fantastisk blanding af et design til top-spillere og tilgivende teknologier, som tiltaler gennemsnitsspilleren. Når man står over bolden giver wedgen et rent, tour-lignende look. Baseret på feedback fra tourspillere har vi tilføjet noget offset for et mere harmonisk udseende. Samtidig har vi øget vægtningen i yderkanterne af wedgen og forbedret feel med et blødere materiale i wedgens insert, hvilket sikrer de tilgivende karakteristika, der skal til for at spille slagene mod green med selvtillid. Kombinationen af de ting bringer virkelig Glide 3.0 wedges i en liga for sig og giver dem en meget bredere appel, udtaler Solheim. 

Som udgangspunkt kommer Glide 3.0 med Alta CB Red-skafter, men der er en række andre valgmuligheder uden ekstra omkostninger.

Prisen for en Glide 3.0 wedge er 1.130 kroner (stålskaft) og 1.230 kroner (grafitskaft).

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer