Ping inkorporerer Arccos i G710 | Golf.dk
Ping G710

Foto: Ping

Ping inkorporerer Arccos i G710

19/02 - 2020 | Pressemeddelelse

I de nye G710 jern har Pings ingeniører formået at presse mere længde og tilgivelse ind i en elegant, mørk finish. 

- G710 er vores længste og mest tilgivende jern til dato. Det er udviket til spillere, som ønsker at maksimere både længde og tilgivenhed. I designet har vi også fremmet andre attributter, som lyd og feel, uden at gå på kompromis med jernenes performance. En ”hydropearl stealth chrome” finish giver et meget elegant og attraktivt look. Det er et smukt design med høj performance, som vil appellere bredt til spillere, som ønkser at slå bolden længere og mere lige, udtaler John K. Solheim.

Solheim annoncerede også, at de nye G710 jern som standard er udstyret med Arccos Smart Grips, og der medfølger en gratis prøveperiode på 90 dage med Arccos Caddie App'en.

- Jeg begyndte selv at bruge Arccos for over et år siden, og jeg har set betydelige forbedringer i flere forskellige dele af mit spil. Det hjælper mig med køllevalg under en runde, og jeg nyder virkelig at analysere al dataen efter runder for at finde ting, der kan hjælpe mig til at spille bedre. Arccos app'en er et fantastisk redskab til at tracke slagene, hjælpe spillere til at forbedre deres scores og have mere sjov på banen, siger Solheim.

G710 har en slagflade i maraging stål, en af de stærkeste legeringer benyttet i rumfartsindustrien, som giver styrke og fleksibilitet til at sende slagene højere og længere. Høj holdbarhed kombineret med en fræset slagflade i varierende tykkelse er et ideelt udgangspunkt for at skabe længde. 

I forhold til G700 er MOI øget med fem procent. Det er opnået ved at placere tungsten i tå og hæl, og især spillere med mellem til høje handicaps og spillere med langsommere svinghastigheder får mere længde og præcision ud af jernene.

En ”hydropearl crome” finish med en sort PVD belægning leverer hydrofobicitet, som frastøder vand og forbedrer performance i kontakten med jorden og under våde forhold. Belægningen sikrer større holdbarhed, og den mørke finish giver et indtryk af et mindre og mere kompakt køllehoved.

G710 er udstyret med Alta Distanza Black 40 grafitskafter. Pings varemærkede letvægtsskaft producerer maksimal højde. En mere aktiv ”tip” i det 42 gram lette skaft leverer højere boldflugt og passer til spillere med svinghastighed i den langsomme ende af spektret. 

Jernene kan købes fra 4 til sandwedge i 10 forskellige farvekorder (lejer). Sort er standard. En række forskellige skafter er tilgængelige.

Prisen per jern er 1.450 kroner med stålskaft og 1.550 kroner med grafit.

User Comments:

  • Er det smart med indbygget Arccos

    20/02 - 2020 | Michael Barrett Boesen

    Jeg har lige skiftet grips og på min driver var der indbygget Arccos. Det er der så ikke mere, da man jo skal skære den af når man skifter grip. Jeg kan se på deres hjemmeside at man burde kunne sætte den på igen på det nye grip ved brug af hårtørre etc. Problemet er bare at jeg kan ikke få sensoren ud af det gamle grip. Så hvor smart er det egentlig med indbygget sensor, hvis man skifter grips relativt ofte? Jeg var selv hook på at næste sæt skulle være med indbygget sensor, men den ide er droppet efter min oplevelse.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer