PGA Tourens alfahan får ny bold | Golf.dk
Srixon Z-Star og Z-Star XV

Foto: Srixon

PGA Tourens alfahan får ny bold

25/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Srixon har lanceret den sjette generation af deres Z-Star golfbolde. Srixon Z-Star XV og Z-Star er tilgængelige i Pure White og Tour Yellow og er officielt i handlen i Europa første marts.

- Længde er en af styrkerne i mit spil, og jeg stoler på kvaliteterne i Z-Star XV frem for noget andet på touren. Den exceptionelle ball speed og længde, jeg kan generere med Z-Star serien, giver mig en unik mulighed for uge efter uge at konkurrere på højeste niveau, udtaler Cameron Champ, PGA Tourens nummer ét i driving distance.

Den sjette generation af Z-Star serien har en spritny FastLayer Core, en revolutionerende måde at lave golfboldens kerne. Den er blød inderst inde og bliver gradvist fastere nærmere overfladen. Det resulterer i en markant stigning i ball speed for maksimal længde, mens den uovertrufne feel i træffet bibeholdes.

- Den nye Z-Star boldserie er en videreudvikling af en af de mest succesrige tourbolde på markedet. Den exceptionelle udgangshastighed af begge modeller er drevet af den nye FastLayer teknologi, som både producerer fantastisk ball speed og ideelle launch betingelser for bedre spillere med høj svinghastighed, lyder det fra Jeff Brunski, vicepræsident for Srixons R&D.

Z-Star  serien har en ny Spin Skin teknologi med Slide-Ring Material, en urethan-forbindelse, som dækker det yderste lag af alle Z-Star bolde. Ved at tage skærekraft til et hidtil uset niveau uden at bryde molekulærstrukturen bliver friktionen øget dramatisk med Spin Skin, hvilket maksimerer spin for ekstra kontrol og evne til at stoppe bolden på hvert eneste slag. 

Keegan Bradley er en anden Srixon-spiller, som er fuld af roser til de nye bolde.

- Z-Star XV kommer hurtigere ud af slagfladen på driveren. Den er helt sikkert  også længere med mine jern, så det er en bold, der giver en fordel hele vejen gennem bag'en, siger Bradley.

Boldene sættes til salg første marts og kommer til at koste 50 euro pr. dusin.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer