PGA Touren tester ny Pro V1 og Pro V1x | Golf.dk
18 år efter den oprindelige Pro V1 blev introduceret på PGA Touren i Las Vegas, får den nyeste udgave af den ikoniske bold debut samme sted.

Foto: Titleist

PGA Touren tester ny Pro V1 og Pro V1x

31/10 - 2018 | Pressemeddelelse

Denne uge debuterer den næste generation af Titleist Pro V1 og Pro V1x i Shriners Hospitals for Chrildren Open i Las Vegas. Det bliver spillernes første chance for at teste boldene i konkurrence. I løbet af træningsdagene på TPC Summerlin vil medlemmer af Titleists udviklingsafdeling være travlt optaget af at teste prototyperne og sørge for at spillerne bliver fittet til den model, som hjælper dem til at spille deres bedste golf.

Gennem årene er Titleists valideringsproces af de nye Pro V1 og Pro V1x bolde hvert andet år blevet introduceret ved PGA Tourens stop i Las Vegas, hvor spillerne ankommer til deres skab i omklædningsrummet og finder prototyperne i de karakteristiske hvide kasser. Det var på TPC Summerlin i år 2000, at den originale Pro V1 prototype først blev introduceret. 47 spillere skiftede øjeblikkeligt - inklusiv den senere vinder, Billy Andrade. For en enkelt turnering var det en historisk stor gruppe spillere, som foretog et skifte.

Denne proces, som signalerer konklusionen på Titleists omhyggelige toårige cyklus af boldudvikling, fortsætter med at være et afgørende skridt på vejen mod at give golfspillere den bedst præsterende bold i spillet. At få den endelige godkendelse af verdens bedste spillere garanterer, at de nye produkter er tro mod Titleists løfte om at give innovation, performance, ensartethed og kvalitet i særklasse.

Du kan holde dig opdateret på Titleist.com og Titleists sociale medier i de kommende uger og måneder for nyt om tour-valideringen, mens processen fortsætter på PGA Touren og rundt omkring på verdens forskellige tours.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer