PGA Tour vil hjælpe kræftramt spiller økonomisk | Golf.dk
Jarrod Lyle må for tredje gang i kamp mod leukæmi, men han får hjælp fra sine kolleger på PGA Tour

Foto: Getty Images

PGA Tour vil hjælpe kræftramt spiller økonomisk

05/01 - 2018 | Martin Rahbech

For tredje gang er 36-årige Jarrod Lyle blevet ramt af leukæmi, og er derfor for tredje gang i gang med kampen efter sin tredje knoglemarvstransplantation, og han gennemgik en operation i december.

Australske Jarrod Lyle er professionel golfspiller og har spillet 121 turneringer på PGA Tour, men han er nu uden kategori og har ikke spillet på PGA Tour siden september 2016 og har en kategori på PGA Tour of Australasia.

Han blev i sommeren 2017 erklæret syg og har efter sin operation ikke sat nogen plan for et comeback.

Selv om ikke er aktuel for at spille på PGA Tour, så er han meget aktuel for PGA Tour, som har udnævnt januar for January for Jarrod.

- Det er den største betydning for PGA Tourens familie og fællesskab at stå sammen for at hjælpe Jarrod og hans familie både åndeligt og økonomisk med January for Jarrod måneden, siger Andy Pazder fra PGA Tourens ledelse.

- Jarrod ville være den første spiller til at støtte andre i den samme situation, og nu er det vores tur til at hjælpe både ham, hans hustru Briony og deres to unge børn Lusi og Jemma, siger Andy Pazder.

Som et element i velgørenhedskampagnen har verdens top 12 signeret et billede på en plakat, og 12 af plakaterne vil blive solgt på auktion med hele omsætningen til January for Jarrod.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer