Performance har fået ny form med introduktionen af TaylorMade SIM | Golf.dk
TaylorMade SIM driver

Foto: TaylorMade

TaylorMade SIM Max driver

Foto: TaylorMade

TaylorMade SIM Max D driver

Foto: TaylorMade

TaylorMade SIM fairwaykølle

Foto: TaylorMade

TaylorMade SIM Max rescue

Foto: TaylorMade

Performance har fået ny form med introduktionen af TaylorMade SIM

13/01 - 2020 | Pressemeddelelse

En dynamisk form og ukonventionel geometri har åbnet op for et nyt niveau af fart og tilgivenhed. TaylorMade SIM, hedder serien af køller, som tæller drivere, fairway- og rescuekøller og er i handlen fra syvende februar.

SIM Drivere
Med et asymetrisk design af sålen og en forbedret Inertia Generator benytter SIM driverne geometri til at rykker grænsen for performance. En række innovationer af hovedformen arbejder sammen om at forbedre tilgivenhed samtidig med, at aerodynamikken forbedres og køllehastigheden øges på det mest afgørende tidspunkt i svinget – den sidste meter før træffet.

Den er kendt som ”the speed generation zone”, og det er her, øget køllehastighed har størst betydning. På tour-niveau er accelerationen typisk fra 90 til 120 mph i det afgørende øjeblik.

SIM produceres i tre modeller – SIM, SIM Max og SIM Max D – og alle er blevet udviklet med henblik på at reducere vindmodstanden i svinget. De tiltag har tidligere ført til et højere tyngdepunkt i køllen, Men SIM familien har modvirket det med en Inertia Generator dybt og langt tilbage i køllehovedet. Det optimerer launch-forholdene og øger MOI, hvilket giver større tilgivenhed.

Gennem aerodynamiske tests opdagede TaylorMade et behov for at rotere den nye Inertia Generator for at matche luftstrømmens retning i ”the speed generation zone”. Resultatet er luft, som glider gnidningsfrit over sålen i nedsvinget og øger farten. 

For at sige det simpelt: Taylormade har designet en driver uden et eneste kompromis. SIM er hurtig, tilgivende, giver favorable launchforhold og har en af de hotteste slagflader i golf.

SIM driveren er den af de tre modeller med det mindste køllehoved. Køllen henvender sig til spillere, som søger et utal af justeringsmuligheder og masser af kontrol. SIM Max producerer en marginalt højere udgangsvinkel og er skabt for øget tilgivenhed. SIM Max D er udviklet med draw bias og har den største, mest tilgivende slagflade i serien – 18 procent større end SIM og 10 procent større end SIM Max.

Prisen for SIM er 4.199 kroner, mens Max og Max D bliver sat til salg for 3.799.

SIM, SIM Max og SIM Max D fairwaykøller
Fairwaykøllerne i SIM serien kommer også i tre udgaver og er inspireret af den ikoniske V Steel. Modellerne har avancerede udformninger og er udstyret med en V Steel-sål, som reducerer friktionen med underlaget og øger både køllens hastighed og boldens.

Ligesom driverne er de tre modeller af fairwaykøller både udstyret med Twist Face og Speed Pocket.

SIM fairway koster 3.299 kroner. SIM Max og Max D kan købes for 2.299.

SIM Max Rescue
Rescuekøllen kommer også med V Steel-teknologi, hvilket er første gang i TaylorMades historie. Med Twist Face og Speed Pocket forbedres boldtræf  markant på hæl, tå og lavt på slagfladen.

Prisen er 1.799 kroner.

Læs mere om den nye SIM serie hos TaylorMade. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer