Perfekt vejrudsigt lover godt for Golfens Dag | Golf.dk
Sol og golf. Det bliver ikke bedre, og derfor er det mere oplagt end nogensinde at tage en person med til Golfens Dag.

Foto: Jens Morten

Perfekt vejrudsigt lover godt for Golfens Dag

18/04 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

DMI lover tørt, vindstille og lunt vejr i weekenden.

Det giver optimismen et nøk opad hos Dansk Golf Union, hvor man håber, at rigtig mange vil tage ud i de omkring 160 klubber, der holder åbent hus i form af den årlige Golfens Dag.

- Søndag bliver det helt perfekte vejr til golf. Vi håber, at det vil få de mange interesserede til at tage forbi deres lokale golfklub og prøve kræfter med verdens bedste sport. Vi ved fra tidligere år, at Golfens Dag bliver en dag hvor mange møder deres nye kærlighed, og hvem har ikke lyst til det når det er forår. Det er jo aldrig for sent, siger Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union. 

I Dansk Golf Union har man en appel til eksisterende golfspillere om at tage deres venner og familie eller kolleger med til Golfens Dag. 

- Golf er en fantastisk sport, men der er stadigvæk mange som endnu ikke har fået øjnene op for sporten. De danske golfklubber er også fantastisk steder og klubberne er klar til at tage imod nye medlemmer. Mange gange oplever vi, at interesserede skal have et lille skub for at komme igang. Og måske også en invitation til at tage forbi golfklubben.  VI håber derfor, at de danske golfspillere vil bruge Golfens Dag til at tage deres venner og familie eller kolleger med ned i golfklubben. Det bedste der kunne ske var, at de blev vilde med det, siger Kim Uldahl.    

I Dansk Golf Union ved man godt, at der er  fordomme og myter om sporten, som kan fraholde nogle interesserede fra at møde op til Golfens Dag. 

- Men vi ved godt, at golfsporten og klubberne stadigvæk bliver opfattet af lukkede af mange danskere. Sådan var det også tidligere, hvor der var ventelister i de fleste klubber. Men netop det med at være imødekommende og åbne er noget vi har arbejdet med. Klubberne har også arbejdet på at have fokus på de nye og tilbagemeldingen fra nye i golf har aldrig været bedre. Barrieren for at komme igang har derfor aldrig været lavere, siger Kim Uldahl, der understreger, at golfklubberne har været gode til at ændre deres måde at tage imod de nye i golf.

- Det at være ny i golf har de sidste fire år været et vores vigtigste fokusområder og vi har lyttet til de nye golfspilleres behov, så golfsporten i dag er mere åben end nogensinde. Men fordomme har det med at leve længe, siger han  

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer